duminică, 22 mai 2011

Carti Romantice. Libertatea pentru femei

Probabil multi dintre voi ati aflat ca in numarul urmator din Libertatea pentru femei (23 mai) se va da la revista cartea O femeie implinita de Danielle Steel la doar 9.9 lei, din colectia ce se va numi Carti Romantice.

Asa ca am facut unele cercetari si am aflat si urmatoarele titluri din colectie ce se vor da la aceasta revista.

1. O femeie implinita de Danielle Steel (23 mai)
2. Cu fiecare zi de Danielle Steel (30 mai)
3. Vis in alb de Nora Roberts (6 iunie)

Mai jos va voi pune coperta fiecarei carti plus rezumatul acestora.

  Click AICI pentru a citi rezumatul.




Coco Barrington s-a născut într-o familie celebră la Hollywood: mama ei este o scriitoare de succes, iar sora ei, Jane, unul dintre producătorii de top de la Hollywood. Considerată oaia neagră a familiei, Coco preferă să-și trăiască viața simplu, pe malul oceanului, într-un orășel din nordul Californiei, unde are și o mică afacere ieșită din comun: plimbă câini. Viața ei liniștită se schimbă însă peste noapte, în momentul în care acceptă să aibă grijă de câinele lui Jane, în locuința acesteia din San Francisco. Aici îl cunoaște pe Leslie Baxter, unul dintre cei mai apreciați actori ai momentului și prieten al lui Jane, care se ascunde de o fostă iubită geloasă. Lumea celor doi este total diferită, dar atracția dintre ei n-ar putea fi mai rapidă. 








  Parker, Emma, Laurel și Mac sunt prietene din copilărie. După ani întregi în care au improvizat nunți magnifice în curtea din spatele casei, ele lucrează în propria lor companie specializată în organizarea de nunți din Connecticut.
În primul roman al seriei Cvartetul mireselor, Nora Roberts aduce în prim-plan povestea lui Mackensie Elliot. Deși implicată într-o afacere care presupune o dragoste ca-n povești, Mac nu are deloc încredere în conceptul „au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”, părinții ei fiind dovada vie că dragostea nu durează la nesfârșit. Întâlnirea cu un profesor de engleză fidel și mult prea previzibil, cu ochelari și pantaloni de tweed și cu un ciudat simț al umorului, îi va schimba viața exact când se așteaptă mai puțin. Cu ajutorul celor trei prietene ale sale, Mac va învăța cum să își creeze propriile momente de fericire.
Nora Roberts, unul dintre cei mai bine vânduți autori în topul New York Times, ne oferă o poveste despre dragoste, prietenie și familie și despre acele momente unice care transformă o fotografie drăguță într-o operă de artă. Povestea celor patru prietene continuă în Parfumul dragostei, a doua carte din Cvartetul mireselor.

3 comentarii:

RRoxana spunea...

Cred ca vroiai sa spui la Vis in alb 6 iunie :D Eu o sa mi le iau doar pe primele doua.... De Nora Roberts, am in biblioteca si nu am citit...

deea spunea...

Ce ma bucur ca ai pus postul asta cu urmatoarele aparitii!Maine abea astept sa imi iau primul volum.(fie daca nu se stie cand il voi citi:)))

Cristina Criss spunea...

@Pustoaica, ai dreptate :d Corectez acum, am fost putin zapacita :))