joi, 31 ianuarie 2013

"Carti Pentru Adolescenti" a implinit 2 ani!!

Da, da da! Astazi, 31 ianuarie, blog-ul meu implineste 2 ani de activitate. Asa ca, va invit la o felie de tort virtual. :))

Sincer, s-au intamplat atat de multe lucruri de cand am inceput sa scriu pe acest blog. Am cunoscut prieteni minunati, am descoperit carti frumoase, am trait prin intermediul lor in nenumarate povesti si m-am dezvoltat eu ca persoana. Mi-am schimbat mult mentalitatea fata de acum 2 ani, privesc lucrurile diferit si ma bucur intotdeauna de o noua perspectiva pe care o am asupra vietii.

Pasiunea mea pentru lectura a inflorit de cand am infiinta blog-ul "Carti Pentru Adolescenti", zi de zi am cate o carte la indemana si evadez in lumea ei. :)

Vreau sa multumesc librariei online Libris, pentru suportul acordat, unele recenzii se afla aici datorita sprijinului lor si ma bucur ca ii am ca parteneri.
In plus, multe recenzii scrise de mine se gasesc si pe Addox, o revista online cu care colaborez, pentru a le insufla tinerilor interesul pentru lectura.
Si nu in ultimul rand, va multumesc voua, cei care stati alaturi de mine si de blog-ul meu si imi apreciati "munca".La multi ani "Carti Pentru Adolescenti"! :)

5 comentarii:

Alexandra C spunea...

Ăwii <3 La mulți ani.
Ha, prima! Și la cât mai multe postări. Și la cât mai mulți followers. Și la ce mai vrea castravetele tău ^_^

Andreea spunea...

La multi ani!!!!

Unknown spunea...

LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

girogiana spunea...

la multi ani! fie ca blogul sa va aduca numai bucurii, impliniri si multi prieteni fideli

Bianca spunea...

La super mulţi ani (cu întârziere) !:D La câţi mai mulţi followers şi la cât mai multe postări! :D