marți, 14 februarie 2012

Libertatea pentru femei: Miracolul de Danielle Steel
Cartea a aparut luni, 13 februarie.

Furtuna secolului aduce laolaltă trei destine marcate de suferință: Jack Adams, un tânăr tâmplar, ascunde un secret dureros; Maggie Dartman încearcă să treacă peste moartea fiului și abandonul soțului; iar Quinn Thomson, un bărbat ajuns pe culmile cele mai înalte ale succesului în afaceri, este devorat de vinovăție pentru eșecurile din viața de familie.
Prietenia unică dintre cei trei pare să reprezinte pentru toți un nou început, iar între Quinn și Maggie se naște o poveste de dragoste neașteptată. Însă Quinn simte că nu are dreptul la fericire și trebuie să-și ispășească greșelile trecutului printr-o viață solitară, petrecută pe mare, la bordul iahtului pe care și-l construiește și care urmează să-l ducă într-o călătorie în jurul lumii. Alegerea pe care o face va afecta şi alte vieţi la fel de profund ca pe a lui, iar o a doua furtună de proporţii înfricoşătoare îi va aduce distrugerea… sau salvarea.
Cu subtilitate şi talent, Danielle Steel dăruiește cititorilor un roman plin de speranță și de dragoste, despre miracolele mici şi mari care ne pot transforma în întregime viața.
590 de milioane de cărți vândute în 47 de țări! Cel mai vândut autor în viață din toate timpurile!

Niciun comentariu: