luni, 27 februarie 2012

Libertatea pentru femei: Valea papusilor vol. 2

Astazi, 27 februarie, impreuna cu revista va aparea cartea Valea papusilor vol.2.

Lumea show-businessului – un univers aparte, în care sexul este o armă a succesului, dragostea este doar o mască zâmbitoare a urii și a invidiei, trecutul este uitat, iar viitorul este doar speranță. În această lume dură, unde înaintarea în vârstă și frumusețea apusă sunt spectre care dau fiori, tinerele Anne, Jennifer și Neely au pornit pline de încredere să cucerească New Yorkul și Hollywoodul. Renunțând treptat la idealurile simple, precum dragostea și familia, ajung în cele din urmă pe culmile succesului, dar printre secretele lor se numără „păpușile” – micile pastile care le ajută să doarmă sau să aibă energie, să-și păstreze optimismul și buna dispoziție, dar, mai ales, să alunge adevărul crud al realității.

O poveste șocantă și emoționantă, despre prețul ce trebuie plătit pentru a fi invidiat de o lume întreagă.
Valea Păpuşilor a cunoscut încă de la apariție un succes fulminant, fiind vândută în peste 30 de milioane de exemplare în întreaga lume. Romanul a fost ecranizat într-o miniserie pentru televiziune și adaptat pentru marele ecran într-un film nominalizat la premiile Globul de Aur și Oscar.
Jacqueline Susann a fost prima scriitoare care a avut trei romane consecutive ce au ajuns pe locul 1 în topul de bestselleruri din The New York Times.

Niciun comentariu: