joi, 19 iulie 2012

Regasesc fani Sandra Brown?

Adăugaţi o legendă
Heei! Ce mai faceti? Eu sper ca va bucurati de o carte buna alaturi de o bautura racoritoare care sa mai tina caldura la distanta.
De curand, mi-a revenit pasiunea pentru Sandra Brown, si asa cum vedeti si din titlu postarii sunt curioasa daca voi ati citit vreo carte de aceasta autoare renumita. 
Nu pot sa spun ca am citit foarte multe carti scrise de ea insa, in cel mai bun caz cateva care au fost gasite in colectia mamei mele ce era un fan a Sandrei, la fel, cum banuiesc, si mamele voastre. Asa ca am dat buzna in colectia ei si i-am "furat" doua carti pe care planuiesc sa le citesc zilele acestea: "Fanta C" si "Texas! Lucky". Din pacate in tinerete ea a imprumutat multe carti prietenilor si s-au ratacit, iar eu nu voi avea de unde sa aleg acum dintr-o gama mai variata. 
Oricum, cred ca ii voi intregii eu colectia mamei si poate cine stie...o voi convinge din nou sa citeasca asa cum o facea in tinerete. :))  

8 comentarii:

Anonim spunea...

Vezi ca Texas!Lucky este prima carte a unie trilogii.....

cassady spunea...

si eu am citit texas lucky si e chiar faina din cate-mi amintesc

Cristina Criss spunea...

@Cassady, chiar in seara asta m-am apucat de Texas! Lucky si am citit vreo 80 de pagini din ea si imi place. :)

@Anonim, referitor la seria din care face parte, daca pana la sfarsit ma voi acomoda cu povestea cu siguranta le voi lua si pe celelalte deoarece, multe dintre ele s-au ratacit si nu le mai am, din pacate. :(

Anca spunea...

Eu am citit ambele cărţi şi sunt destul de bune.Cred că,din câte îmi amintesc, le-am citit în 4 zile.

Anonim spunea...

Felicitari Cristina, ai facut o alegere exceptionala.Cartile acestei autoare sunt foarte frumoase.Preferatele mele sunt: INVIDIE, FOCUL MOCNIT DIN PARADIS, EDES PASS, SECRETE BINE PAZITE, IMAGINEA DIN OGLINDA, VIOLUL.Mertia sa le achizitionezi le gasesti pe site-ul editurii miron, sunt in sectiunea anticariat, costul transportului e suportat de ei.

Anonim spunea...

Ma bucur ca ai ales sa citesti cartile Sandrei, si mie imi place stilul ei si cred ca trilogia merita citita...

sam1212 spunea...

wow aveam si eu texas lucky dar din pacate am ramas fara multe carti preintre ele si asta...

sandra brown cart spunea...

Buna. Sa stii ca din fericire sunt multi care citesc carti scrise de Sandra brown.