luni, 31 ianuarie 2011

Vampirii din Morganville de Rachel Caine

Inca o minunata serie cu care LEDA ne incanta, Vampirii din Morganville. 

Bine ati venit in Morganville, Texas!
Nu ramaneti pe afara
dupa ce se lasa intunericul…

Morganville este un mic oras universitar din inima Texasului, plin de personaje ciudate… unele chiar malefice. Atunci cand studenta Claire Danvers se muta din campus intr-una dintre cele mai vechi case din Morganville, ea descopera ca persoanele cu care imparte locuinta nu dau prea multe semne de viata. Cu toate acestea, ele o vor apara pe Claire, atunci cand cele mai tainice secrete ale orasului vor iesi la lumina, lacome de sange proaspat.
“Rachel Caine le ofera cititorilor acele momente supranaturale pline de primejdii ravnite de ei.” Darque Reviews

“Lumea vampirilor lui Caine este formidabila… Fanii Amurg nu trebuie sa o rateze!” World Nerd 

RACHEL CAINE, pe adevaratul ei nume Roxanne Longstreet Conrad, este o autoare americana de SF, fantasy, suspans si horror care publica din 1991 sub mai multe pseudonime. Pe langa seria Vampirii din Morganville, Rachel Caine este autoarea si a popularei serii Weather Warden, care cuprin de Ill WindHeat StrokeChill FactorWindfallFirestormThin AirGale ForceCape Storm si Total Eclipse. Sub pseudonimul Julie Fortune publica romane tie-in, dupa productii cinematografice sau TV de succes, cum ar fi Sacrifice Moon (Stargate SG-1), 2004. Rachel si sotul ei, artis tul iluzionist R. Cat Conrad, locuiesc in Texas, impreuna cu iguanele lor, Popeye si Darwin, cu un mali uromastyx numit (cat se poate de adecvat) O’Malley si cu o testoasa-leopard botezata Shelley (dupa poet, fireste).
Va invitam sa-i vizitati website-ul la adresa www.rachelcaine.com si pagina de pe MySpace, www.myspace.com/rachelcaine.
___
Al doilea volum din aceasta serie, este si el aparut la LEDA, fiind vorba de Balul fetelor moarte, un titlul foarte impresionant, nu-i asa? : D “Daca Rachel Caine nu este pe lista dumneavoastra de cumparaturi obligatorii, treceti-o imediat, fara ezitare!” – The Eternal Night

 Bine ati venit in Morganville, Texas!
Nu ramaneti pe afara dupa ce se lasa intunericul…
Claire Danvers nu duce lipsa de provocari… cum ar fi viata printre creaturile noptii. Partea buna este ca are un strasnic vecin de camera (care are obiceiul sa dispara odata cu rasaritul soarelui) si un nou iubit (care are talentul de a da vesnic de necazuri).
Între timp, o fratie isi organizeaza anualul Bal al Fetelor Moarte si – surpriza! – Claire si prietena ei Eve, proscrisa ca si ea, sunt invitate. Fetele se duc la petrecere, sperand sa gaseasca acolo ajutorul de care au nevoie pentru salvarea lui Shane. Dar cand afla adevaratul motiv al invitatiei, intregul iad se dezlantuie, fiindca de data aceasta viii si mortii deopotriva sunt gata sa sfasie cortina noptii.
___________
In curand al treilea volum din serie va aparea la editura LEDA, Aleea Intunericului.   Niciun comentariu: