joi, 9 iunie 2011

Recenzie Jurnalele vampirilor 5, Intoarcerea: Caderea noptii


Intoarcerea: Caderea noptii, este cel de al 5-lea volum din seria Jurnalele Vampirilor, aparut la editura Leda. Am fost placut surprinsa sa citesc in continuare povestea celor 2 vampiri Stefan si Damon si -acum muritoarei- Elena.
De la inceputul cartii ne este prezentata creatura/creaturile ce vor teroriza Fell's Church-ul si le va creia probleme deosebit de grave Elenei si prietenilor sai.
Eu am iubit cartea, am adorat-o pur si simplu, mi-a placut cel mai mult din serie. Aceasta este atat de incarcata de actiune, iar intampalrile sunt alarmante si totul se misca atat de repede incat abia mai ai timp sa respiri.
Dupa disparitia lui Stefan, Meredith, Bonnie, Matt si Elena sunt hotarati sa porneasca in cautarea lui, insa acestia descopera ca diferite fete din oras se comporta ciudat. Ajunsi la concluzia ca lucrurile s-au agravat destul de mult ei cauta solutii pentru indreptarea lor.
Fanii cuplului "Delena" cu siguranta vor savura fiecare moment dintre cele doua personaje principale active in carte. Veti fi surprinsi la un moment dat cand jocul dintre Elena si Damon se incinge -acum Damon fiind posedat de un malach-  acesta o vede ca pe o prada, o face sa sufere, o tortureaza la un moment dat pe ea si pe Matt. Sincer, in unele scene am fost surprinsa, nu puteam sa las cartea jos din mana si chiar imi faceam griji pentru Elena deoarece era intr-un pericol constant in preajma lui. Dar tot in aceasta carte, pe langa latura sa intunecata, Damon, si-o arata si pe cea buna. In momentele de luciditate, el incearca sa remedieze situatia -acel malach era in controlul celui care a adus aceasta nenorocire in oras- si nu stia niciodata cand il va poseda din nou, ranind-o pe Elena pana la moarte...
Situatia se schimba brusc, iar actiunea ia o alta intorsatura.
Pentru a nu va strica surpriza si a va dezvalui finalul, va indem sa cititi aceasta carte. Dupa parerea mea, pentru fanii serialului/autoarei, aceasta serie nu trebuie sa lipseasca din biblioteca voastra.

Editura: Leda
Nota: 5/5

2 comentarii:

Alle spunea...

Va aparea si aceasta carte la revista bravo? si celelalte 2 volume noi ? ..daca da astept un raspuns va rog

Cristina Criss spunea...

Din pacate nu va aparea si aceasta carte cu bravo, ciclul intoarcerea din serie este de foarte putin timp publicat la noi, fata de celelalte volume anterioare si trebuie sa treaca ceva timp pana sa se ajunga sa se vanda la pretul de chiosc, mai intai este vandut la pretul de librarie.