luni, 13 iunie 2011

Recenzie Fascinatie de Melissa Marr


De cateva zile m-am gandit sa ii fac acestei carti o recenzie.
Hmm...sa spunem ca genul acestea de povesti sunt mai putin intalnite in carti. O poveste cu zane ce iti aduce aminte de acele mici creaturi incantatoare si pasnice nu se afla in aceasta. Probabil multi au judecat seria Fascinatie ca fiind pentru copii cu varste mai fragede si nu pentru adolescenti sau chiar adulti. Dar cei care au citit stiu ca aceste aparente inseala. Din contra eu recomand aceasta carte persoanelor 16+.
Aislinn este o adolescenta mai diferita. S-a nascut cu darul Vederii, iar aceasta a dus o viata mai putin normala, fiind singura dintre prietenii ei care stia cu adevarat ce creaturi ii inconjoara.
Zanele pot fii rautacioase, pot avea diferite infatisari, pot fi blande sau infricosetoare, au inaltimea unui om, iar cele mai puternice pot sa ia infatisarea acestora pentru a permite muritorilor sa le vada. Ea s-a temut intotdeauna de ele...
Pana intr-o zi cand doua incep sa o urmareasca, iar aceasta nu stie ce se intampla, de obicei zanele doar se distreaza pe seama oamenilor ca nu le pot vedea, insa Aislinn simte ca ceva este in neregula.
Fara sa stie, ea a fost aleasa pentru a deveni Regina Verii, iar Keenan va face tot ce ii sta in putinta, cu sau fara aprobarea lui Aislinn -chiar amenintand-o-, sa duca la capat aceasta alegere.
Totusi in aceasta carte mai intalnim si o poveste frumoasa de dragoste dintre Aislinn si Seth, pa care il consider -asa cum am mai spus- baiatul perfect, frumos si inteligent, responsabil si iubitor.
Acestia vor lupta pana la sfarsit ca Aislinn sa fie din nou in siguranta? Si ce se va intampla cu iubirea dintre cei doi? Vor reusi ei sa scape cu viata de amenintarea zanelor? Veti afla numai citind aceasta carte.
O recomand tuturor iubitorilor de carti fantasy. Cu siguranta veti fi atrasi in aceasta lume si veti trai o data cu personajele cartii.

Editura: Rao
Nota: 3/5

2 comentarii:

Anonim spunea...

tu ce ai alege intre fascinatie si luna plina de kelley armstrong?

btw, super recenzia!

Cristina Criss spunea...

Iti recomand Fascinatie, este o carte frumoasa, zilele acestea i-am imprumutat-o unei colege si a fost foarte impresionata de ea.