luni, 11 aprilie 2011

Anunt important pentru iubitorii de vampiri!!

Joia aceasta la Adevarul se va da primul volum din Cronicele Vampirilor de Anne Rice!!! Pentru cei pasionati de astfel de lecturi, cred ca ar trebui sa faceti coada de pe acum la chioscurile cu ziare :D Cel putin eu sunt foarte incantata si imi voi lua cu siguranta seria, voi? 


Mai jos aveti rezumatul primei carti din serie Interviu cu un vampir si cateva cuvinte despre ea

Povestea impregnata de o fosforescenta melancolie a initierii unui nobil din New Orleans în tainele vietii de vampir. Odiseea vesnic nelinistitului Lestat continua în celelalte romane din ciclul Cronicile vampirilor.

Consider ca 
Interviu cu un vampir este o carte despre viata. Despre necunoscutul din noi. Despre monstrul ascuns in fiecare dintre noi, despre cruzimea si singuratatea din noi. Despre ce am fi in stare sa facem ca sa obtinem ceea ce vrem; Acelasi lucru se poate spune si despre mine ca scriitoare. Chiar si acum, cind scriu despre Lestat, tot despre asta scriu: ce-as fi in stare sa fac pentru a obtine ceea ce consider ca trebuie sa am. Si imi vin in minte mereu aceleasi intrebari: «Cit de departe as merge? Ce as face?». Interviu cu un vampir a fost si ramine o carte despre oameni, despre fiintele umane si despre sufletele lor."
Anne Rice

3 comentarii:

Anonim spunea...

Imi pare rau sa te dezamagesc.insa cei de la Adevarul nu vor scoate toata seria.Dupa "Interviu cu un vampir" va aparea "Fantoma de la opera".
Eu am deja carte.Insa , daca nu as fi avut-o,sigur mi-o cumparam.Mai alesla un pret asa de mic...

Cristina Criss spunea...

Mi se parea normal sa scoata toata seria :-? adica daca a inceput trebuia sa o termine. Hmm...si chiar sunt suparata :)) va trebui sa iau continuarea seriei separat.

Anonim spunea...

Da , si mie mi se pare normal sa scoata toata seria...dar ,asta e !