sâmbătă, 2 aprilie 2011

Gossip Girl de Cecily Von Ziegesar


Gossip Girl
Bine ati venit in Upper East Side, cartierul sic din New York, unde locuiesc Blair si prietenii sai. Sunt tineri, sunt bogati, sunt frumosi si traiesc la extrem. Merg la cele mai scumpe scoli private din NY, iar principalele lor scopuri in viata sunt sa intre la Yale sau Harvard si sa aiba nunti luxoase.

Bine ati venit in lumea geloziei, a invidiei si a tradarilor unde se innoada si se deznoada iubirile si prieteniile. Toate acestea se intampla sun vigilenta misterioasei Gossip Girl care observa tot, stie tot si povesteste tot. 
Stiti ca ma iubiti
Bine ati venit pe Upper East Side unde atat eu, cat si prietenii mei traim in apartamente luxoase. Nu suntem intotdeauna cele mai bune modele de morala sau de amabilitate, dar avem sex appeal si clasa si asta este ceea ce conteaza cu adevarat.

Sunt tineri, sunt bogati, sunt frumosi si traiesc la extrem. Merg la cele mai scumpe scoli private din NY, iar principalele lor scopuri in viata sunt sa intre la Yale sau Harvard si sa aiba nunti luxoase.

Bine ati venit in lumea geloziei, a invidiei si a tradarilor unde se innoada si se deznoada iubirile si prieteniile. Toate acestea se intampla sun vigilenta misterioasei Gossip Girl care observa tot, stie tot si povesteste tot. 
Vreau totul
B si O au hotarat sa faca pace, insa asta chiar ca este prea de tot! Dar pana la urma, cat timp poti sa ramai suparat pe cel alaturi de care ai invatat sa citesti in scoala primara??!! Bun, de acord ca O nu este la fel de blonda sau de "experimentata" ca B, insa asta nu este un motiv ca sa se deteste una pe cealalta.

Acum ca s-au impacat si ca sunt din nou cele mai bune prietene, ce ne mai pregatesc oare? 
Pentru ca merit
In aceasta saptamana, unii dintre noi asteapta sunt de-a dreptul agasanti! Este vorba despre cei care stau cu sufletul la gura in asteptarea scrisorilor de acceptare/respingere la cele mai prestigioase universitati din State. Este momentul sa ne dezlantuim! Cu cat ne vom distra mai mult, cu atat timpul va zbura mai repede. Si, credeti-ma, rautatile nostre impotriva celor pe care nu ii agream vor creste de cel putin trei ori!  
Cum imi place mie
Serena si Blair au re-re-redevenit cele mai bune prietene din lume. Si pentru a sarbatori acest neasteptat si minunat eveniment, cele doua pleaca impreuna la schi...numai ca acolo se vor intalni din intamplare cu Nate si Georgia pe care fetele nu prea le suporta. In plus, pentru ca tacamul sa fie compet apare si insuportabilul de Chuck Bass... A! Si sa nu uit de Erik, sublimisimul frate mai mare al Serenei. 
Pe tine te vreau
In aceasta saptamana vom afla cu totii daca vom fi acceptati la universitatile visurilor noastre. Este foarte important pentru noi sa fim acceptati pentru ca a studia la o universitate prestigioasa este cel mai important lucru care ni s-ar putea intampla in acest moment. De altfel, traim timpuri imemoriale deoarece vom fi marcati cu fierul rosu in cazul in care nu vom fi studenti la universitatea la care am candidat. Nu imi ramane decat sa va urez succes tuturor. Ma adorati, nu-i asa!?
Nimeni n-o face mai bine 


 
"N-ai cum sa nu iubesti seria Gossip Girl: barfa, rivalitatile si tradarea nu au innebunit doar inalta societate din Manhattan, ci intreaga lume. [...] Fetele astea pot scrie rubrica lui Carrie Bradshaw din Sex and the city si-n somn!" Elle Girl 

"Printii si printesele din Upper East Side, New York se pregatesc de absolvire in al saptelea volum al stralucitoarei si scandaloasei serii Gossip Girl. Desi ar trebui sa se gandeasca la viitor, rasfatatii Manhattanului isi petrec timpul la petreceri, cuplandu-se si despartindu-se si, bineinteles, la cumparaturi. [...] O serie perfecta, cu tot ce are genul mai bun: fete superbe si baieti atragatori, sex, droguri, mult suspans si chiar mai mult shopping. Desi protagonistii intra in bucluc hoinarind pe la petreceri, bogatia si privilegiile ii protejeaza de problemele pe care un asemenea comportament le-ar atrage in cazul celorlalti." LORRAINE SQUIRES, VOYA


Cei mai buni...dusmani 
"Acest nou volum al seriei ii va satisface deplin pe fanii insetati de inca o runda de scandal si tradare in lumea tinerilor frumosi si bogati care se bucura de tot ce are Manhattanul mai bun de oferit. Absolvirea unui liceu exclusivist nu este intotdeauna ce pare: drogurile si sexul devin parte din intriga, precum si câtiva profesori care dezvolta stranii «simpatii» fata de elevi."Booklist


"O serie perfecta, cu tot ce are genul mai bun: fete superbe si baieti atragatori, sex, droguri, mult suspans si chiar mai mult shopping. Desi protagonistii intra in bucluc hoinarind pe la petreceri, bogatia si privilegiile ii protejeaza de problemele pe care un asemenea comportament le-ar atrage in cazul celorlalti." Lorraine Squires, VOYA

"O lectura delicios de rautacioasa, ce te va atrage si te va captiva imediat..." Publishers Weekly
Doar in visele tale 
Este ultima vara pe care o petrecem impreuna. Va fi fierbinte! Si nu doar din cauza soarelui. In ciuda imbratisarilor calduroase de la petrecerea de absolvire, drumurile lui Blair si ale Serenei se separa... dar nu pentru mult timp! Blair va pleca la Londra pentru a locui impreuna cu iubitul ei, Serena este foarte aproape de a deveni un star de cinema, in timp ce Dan si Vanessa se straduiesc sa reaprinda flacara pasiunii. Vara asta va fi mai fierbinte ca niciodata! 
Cum as putea sa te mint?
Bun venit în Upper East Side, New York, unde noi locuim în apartamente decandente, vile luxoase şi, pe timpul verii, în case fabuloase pe plajă! Intră în universul Gossip Girl – unde sandalele sunt aduse cu avionul din Spania, rochiile din bumbac sunt făcute pe comandă, iar gelozia şi trădarea sunt cele mai cool accesorii de vară.

E timpul să-ţi prinzi părul într-o coadă sălbatică şi să te îmbraci îndrăzneţ – pornim spre Hamptons! Serena şi Blair sunt acum muzele unui designer faimos, care se întâmplă să fie vecin cu Nate în Hamptons... Şi oare ce se aude despre aventurile Vanessei la surfing? Cine urmează, Dan?! Niciodată să nu spui „niciodată”...

2 comentarii:

bloodsister spunea...

offf,ce ma supara faptul ca cei de la nemira inca nu au reeditat primele 4 volume ale seriei!

Anda spunea...

bunaaa,
dacai ai primele 4 volume din serie crezi ca le-ai putea vinde?
multumesc