miercuri, 27 iulie 2011

Recenzie Tristeti de Sucub de Richelle Mead


Tristeti de sucub este o carte speciala care m-a convins de priceperea inedita a lui Richelle in materie a scrisului. Aceasta face parte din seria Georgina Kincaid si o puteti comanda de pe libraria online Libris.
Dupa fenomenul Academiei Vampirilor,seria Georgina Kincaid e numai buna pentru a ne redeschide apetitul de a citi. Aceasta are in prim plan personajul feminin,Georgina,care este defapt un demon sexy ce absoarbe energiile muritorilor.
Dupa secole in care aceasta a trebuit sa se obijnuiasca cu adevarata sa natura, jurandu-si a nu se implica emotional, ceva se va schimba. Seth Mortensen isi face aparitia in viata ei, fiind chiar scriitorul de care este pasionata, dar in acelasi timp situatia se complica si mai mult facandu-si aparitia - Roman- un barbat surprinzator de frumos care o va iubi pe Georgina indiferent de natura sa. Totusi nimic nu e ceea ce pare. Acum Georgina pe langa grija de a sta departe de persoanele iubite pentru a nu le face rau, mai trebuie sa-si pazeasca spatele din cauza nenumaratelor crime ce au loc in oras asupra nemuritorilor.
Ce se va intampla pana la urma? Georgina va cadea prada ispitei lasandu-si la iveala latura sa intunecata? Va reusi sa inviga raul punandu-i pe toti in siguranta? Si ce se va intampla atunci cand va afla adevarul despre Roman?
Toate aceste amanunte le veti afla singuri cititind cartea. Totusi trebuie sa va marturisesc ca aceasta carte este dedicata persoanelor cu varsta 18+.

Editura: Leda
Nota: 4/5

Niciun comentariu: