luni, 23 aprilie 2012

Libertatea pentru femeie: Secrete si tradari de Diane Chamberlain

Cartea apare astazi, 23 aprilie, impreuna cu revista.


Tara şi Emerson nu înţeleg de ce Noelle s-a sinucis. Se cunoşteau de 20 de ani şi întotdeauna a fost o persoană foarte echilibrată. Nimic din comportamentul ei nu dădea de bănuit că va face un astfel de gest. Fusese moaşă de profesie, dar se retrăsese pentru a se dedica unui proiect umanitar, prin care ajuta bebeluşii cu probleme de sănătate grave. Era o persoană veselă, plină de afecţiune faţă de cei apropiaţi şi se vedea prin felul ei de a fi că iubea viaţa. A fost sprijinul fără de care Tara nu şi-ar fi revenit după moartea soţului ei.

O scrisoare misterioasă care intrigă

Tara se simte datoare să înţeleagă ce a făcut-o pe Noelle să-şi pună capăt zilelor şi încearcă, alături de Emerson, să dezlege misterul unei astfel de decizii. Faptul că deşi era o femeie foarte atrăgătoare, nici un bărbat nu a rămas prea mult pe lângă ea, nu era neapărat un indiciu care să dezlege enigma morţii ei. Era prea pasionată de ceea ce făcea pentru a se mai dedica şi altcuiva decât meseriei şi proiectelor umanitare la care lucra întotdeauna. Niciodată nu a părut să sufere din această cauză şi ea a fost cea care i-a refuzat pe cei care au vrut să ocupe un loc mai important în viaţa ei. Deci, nimic nu pare să le facă să înţeleagă pe cele două prietene de ce Noelle a ales să moară, până nu găsesc o scrisoare enigmatică.
Diane Chamberlain ţese o intrigă cu foarte multe întorsături de situaţie, în care când crezi că ai descoperit secretul, afli alte şi alte amănunte care schimbă total situaţia.

   

Niciun comentariu: