sâmbătă, 2 iunie 2012

Nemira isi premiaza tinerii cititori (Bookfest)


nemira.te_.premiazaEditura Nemira îi invită pe elevi şi studenţi, în perioada 30 mai-3 iunie, la standul propriu, pavilionul C2, de  la Târgul Internaţional de Carte Bookfest, pentru a le premia gustul pentru lectură. Premiul va consta într-o reducere de 35% pentru orice carte cumpărată şi va fi acordată tuturor celor care vor avea la îndemână carnetul de elev sau de student. În plus, ei vor primi o diplomă de premiant Nemira, ca semn de preţuire pentru interesul lor faţă de carte.
Editura Nemira se lansează într-o campanie de încurajare a lecturii în rândul celor tineri, ştiind că plăcerea lecturii trebuie cultivată din vreme. Fiind una dintre editurile care de-a lungul timpului a câştigat foarte mulţi cititori tineri de partea cărţilor, Editura Nemira înţelege că interesul pentru carte nu este întotdeauna susţinut şi de o putere de cumpărare pe măsură. Cei care ar trebui să citească cel mai mult şi care vor forma nucleul tare al cititorilor de mâine nu se bucură întotdeauna de sustinerea pe care o merită.
Nu doar notele contează, CITEŞTE şi Nemira te premiază!
Editura Nemira a venit în întâmpinarea tinerilor an de an cu autori valoroşi şi a încurajat crearea unor adevărate comunităţi în jurul cărţilor. Amintim doar câteva dintre cele mai recente cărţi-fenomen în jurul cărora tinerii au găsit un liant, au creat dezbateri şi le-au recomandat  mai departe prietenilor: trilogia Jocurile foamei a lui Suzanne Collins, saga Cântec de gheaţă şi foc de George R.R. Martin, trilogia Farseer de Robin Hobb sau seriile de autori din cadrul binecunoscutelor colecţii Suspans şi Nautilus. Fiind cel mai celebru brand românesc de science-fiction,Nautilus este un nume deja binecunoscut şi în rândul tinerilor. Cei mai mulţi nu sunt străini de cărţile scriitorilor care formează esenţa SF-ului mondial: Frank Herbert, George R.R. Martin, Philip K. Dick, Orson Scott Card sau Gardner Dozois. Colecţia Suspans, cu peste trei sute de titluri publicate, i-a adus în scenă pe maeştrii desăvârşiţi ai acţiunii, misterului, societăţilor secrete şi ai aventurii: Stephen King, Raymond Khoury, Patricia Cornwell, Dorothy L. Sayers, Ed McBain, Iain Pears, Joel C. Rosenberg, John Sandford, Tonino Benacquista sau Rodica Ojog-Brasoveanu.
Mai mult, Nemira vine la Bookfest şi cu recomandări pentru tinerii cititori. Amintim doar câteva dintre cărţile pline de peripeţiimagiecreaturi fabuloase şi prieteni de încredere pe care Nemira le aduce la Bookfest:Cartea ucenicului vrajitor de Oberon Zell-Ravenheart, Arthur – Regele Tărâmului dintre hotare şi La răscruce de Kevin Crossley-Holland, Dragonul Maiestăţii Sale de Naomi Novik, Pendragon. Faar, oraşul pierdut de D.J.MacHale sau Invidie de Anna Godbersen.
Nemira, plăcerea lecturii!

Niciun comentariu: