luni, 9 iulie 2012

Buna dimineata!

 Dupa cate ati observat, am schimbat aspectul blog-ului si acum pare ceva mai liber. Vechiul sablon il aveam de aproximativ 1 an si jumatate si nu imi oferea multe posibilitati, iar pe durata timpului care incepuse sa tot treaca ma plictisisem de el si imi obosea ochii, iar acum sper sa fie bine.
In principiu, in vara asta mi-am promis mie ca voi fi mai activa in ceea ce priveste blog-ul si voi comunica mai mult cu voi fata de cum o faceam inainte, sper sa fie buna aceasta noua perspectiva pe care am abordat-o.
Oricum, intrebarea mea este: Aveti vreo carte pe care o cititi/planuiti sa o cititi in aceasta saptamana? :) Deoarece, momentan eu citesc "Halfway to the Grave" de Jeaniene Frost si garantez ca este foarte buna! Voi?

2 comentarii:

Sabryy spunea...

E frumos noul aspect :)

Eu vreau sa citesc Spulbera-ma, dar trebuie sa termin 2 carti ca sa pot sa ma apuc de ea o dataaaaa! x( =))

Cristina Criss spunea...

Am auzit ca este o carte foarte buna Spulbera-ma, insa eu nu o am, dar pe viitor o sa fie cu siguranta in biblioteca mea :D.
La fel fac si eu cu cartile, daca m-am apucat de o carte nu pot sa o las si sa incep alta deoarece, stiu ca nu voi mai reveni la ea si va zace in biblioteca pe jumatate citita :)).
Sper sa revi cu o parere in ceea ce priveste Spulbera-ma :D