marți, 10 iulie 2012

Recenzie Stingerea de Rachel Caine


Am terminat de mult timp de citit Stingerea, însă, acum m-am hotărât că este timpul să îi fac o recenzie și să vedem ce destin le-a decis Rachel Caine personajelor de această dată.

După cum știți din volumul anterior, lucrurile s-au mai limpezit cu privire la Bishop, iar acțiunea a devenit foarte lejeră și a lăsat loc cititorului să se odihnească, însă din moment ce nu avem o finalitate a cazului lui, presimt că acesta va mai tulbura apele în Morganville, cel puțin în viitor.

În acest volum Rachel a introdus un personaj nou, care va reuși să agite lucrurile în oraș și mai ales în Casa Glass, unde locuitorii acesteia vor avea parte din nou de un șir larg de evenimente. Mi s-a părut interesant personajul Kim, este unul destul de controversat, care până la urmă va reuși să-i întoarcă pe toți împotriva ei.

 De asemenea, relația dintre Claire și Shane rămâne pe cât se poate de stabilă, deși va evolua treptat, așa cum a făcut de-a lungul volumelor, iar împreună cu Michael și Eve vor încerca să aibă o viață aparent normală. Însă, se pare că ”normalul” va dura doar puțin pentru că, să fii vânat constat de vampiri furioși, o fantomă geloasă, iar pe deasupra să afli că cineva deține înregistrări video cu cele mai intime momente din viață ta, poate duce spre nebunie pe fiecare persoană sănătoasă, dar nu si pe prietenii nostri, așa-i? 
 
 Editura: Leda
 Notă: 10/10

2 comentarii:

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Am auzit că (,) Kim e fosta prietenă a lui Shane, nu? O omor, O OMOR dacă e aşa! :))
Văd că ai modificat aspectul :) Îmi place mult.

Cristina Criss spunea...

Intr-adevar, insa eu am ignorat acest aspect toata cartea :)) Nu am vrut sa cred :-j
Ma bucur ca iti place. :)