joi, 2 august 2012

Ultima vrajitoare din Transilvania la reducere

Alexandra, o adolescentă rebelă, este trimisă de părinți să își petreacă vacanța de vară într-un sat din Transilvania, pentru a fi îndepărtată de o iubire considerată imorală. Odată ajunsă în V., ea este atrasă de poveștile localnicilor legate de o crimă săvârșită în urmă cu mai mult de un veac: contesa Aneke fusese acuzată de incest și vrăjitorie și ucisă în pădure. Alexandra pornește pe urmele contesei, hotărâtă să afle ce s-a întâmplat cu adevărat. Castelul ascunde mistere la fiecare colț… Pe măsură ce fapte și personaje stranii ies la iveală, Alexandra își dă seama că are în comun cu frumoasa vrăjitoare mai mult decât și-ar fi imaginat, inclusiv iubirea ei secretă și interzisă. Va reuși Alexandra să salveze această iubire și în final propria viață, sau va avea soarta tragică a Anekei?


Două lumi distincte se întrepătrund: lumea adolescenților de azi, cu Facebook, concerte rock, tatuaje și pierce-uri, și lumea contesei dispărute, cu intrigi de curte și povești uitate.


Un mistery romance în tonuri întunecate despre incest, superstiții, trădări, secrete, legende transmise peste veacuri.Reducere valabila pana pe 31.08. 2012, numai AICI, folosind codul ANEKE.3 comentarii:

Only Books spunea...

Cred că o să citesc mai multe cărţi scrise de autori români contemporani, iar cartea asta sună destul de bine:).

Dee.

Cristina Criss spunea...

Si eu vreau sa citesc Ultima vrajitoare din Transilvania, sper sa am ocazia sa o fac cat de curand. :)

Unknown spunea...

CONCURS 600 DE E-BOOK-URI +O CARTE http://anotherbooksworld.wordpress.com/2012/08/03/mega-concurspremiulpeste-600-de-e-book-uri/