duminică, 2 septembrie 2012

A venit toamna, adio vara!

A venit toamna, adio vara!
Deja suntem in a doua zi de toamna  (nu-mi vine sa cred, repede a mai trecut timpul) avand in vedere ca este 1 si jumatate, insa nu am avut somn si m-am decis sa fac acest post.
Oficial melancolia se simte in aer, nu? Ieri cand am iesit la plimbare deja vedeam oamenii cu fete triste si majoritatea erau foarte seriosi cand vorbeau de scoala si munca.

Parca nu am reusit sa fac tot ce mi-am propus in aceste luni, si acum tin minte cu ce entuziasm am intampinat vara, mai precis vacanta de vara, gandindu-ma ca de fiecare data la ce voi urma sa fac, insa ma repet, ca de fiecare data am stat pur si simplu degeaba si am lenevit. :)) Am avut starea aceea in care imi venea sa stau in pat si sa butonez telecomanda in speranta ca voi gasi ceva bun la TV, insa slabe sanse. :)) Iar in cele cateva luni care au trecut, in loc sa profit si sa ma pun la punct cu lectura, asa cum planuiam, am lasat balta tot si m-am axat foarte mult pe seriale. Nu cred ca am citit mai mult de 5 carti vara aceasta, ceea ce este ceva uluitor avand in vedere faptul ca de obicei le-as putea citi in 2 saptamani avand si un program incarcat la liceu. Partea buna? Sunt la zi cu seriale, mai am doua-trei mici scapari, dar am reusit sa vad tot ceea ce mi-am propus in materie de seriale/filme si cred ca am ajuns sa am la activ in jur de 30 de seriale pe care le urmaresc, ciudat. /:)
Totusi, o veste excelenta pe care am aflat-o astazi (cu siguranta si voi), m-a bucurat enorm si anume ca mai avem o saptamana de vacanta in plus, deci adio scoala pentru inca o saptamana fata de ce era programat :))
Iar ca totul sa fie perfect cei de la radio ne-au impartasit si o gluma pe care am savurat-o din plin:

"Ce se sarbatoreste pe 1 septembrie? Adormirea lui Connect-r."

In fine, acum urmeaza sa visam la vara din 2013, dar vom avea de asteptat.
A venit toamna, adio vara! (si "bun venit" scoala)


6 comentarii:

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Oh, ce rau imi pare ca s-a terminat :[ Nu-mi vine sa cred ca la inceput abia asteptam sa inceapa scoala, ca nu stiam ce sa fac cu atata timp liber :)) Am citit cu 30 de carti mai putin decat ma asteptam :)) 20/50. Well, acum abia astept vacanta de iarna <3

Cristina Criss spunea...

Rose, macar ai citit in jur de 20 de carti si te felicit =)) eu am ajuns doar la performanta de 5 :( si este ciudat faptul ca mai mult citesc in timpul scolii cand este o perioada foarte aglomerata decat in vacanta. :)

Anonim spunea...

La fel ca si tine , vara asta imi propusesem zilele sa citesc cartile obligatorii pentru bac si seara distractie maxima. Ghici ce-am facut ? :))Naddddaaaa ! Sunt asa mandra de nu-ti vine sa crezi !

Cristina Criss spunea...

Cred ca a fost un microb in aer si ne-a afectat pe toti, de nu am reusit sa ne atingem telurile in vara asta. :))

Only Books spunea...

30 de seriale? Waaa, vreau si eu! :)) Acum incep "Pretty little liars", am inteles ca nu mai pot zice ca-mi place sa vizionez seriale daca nu l-am vazut pe asta:)).
Ei na, macar ai citit cateva carti. Te pup! :*

Dee.

Cristina Criss spunea...

Pll este un serial bun :) Iar ultimul sezon a fost plin de surprize si inca nici nu s-a terminat, o sa-ti placa pentru ca acapareaza mai toate gusturile si este unul dintre favoritele mele. :D