duminică, 16 septembrie 2012

Ultimile pregatiri

Neatza! Sper ca v-ati pregatit pentru maine, fizic si psihic sau cel putin cei care se mai duc inca la scoala/liceu. Eu acum mi-am dat seama cu adevarat ca vacacanta se va incheia oficial in seara aceasta si de maine vom avea iar grija proiectelor si a testelor.
In alta oridine de idei, ma bucur ca mi-am dedicat saptamana aceasta cititului, de aceea nu am mai fost activa pe blog pentru ca am mai terminat inca 3 carti (Jurnalele lui Stefan 4-6). 

Si in acelasi timp am inceput un nou serial, dupa cum se stie este o pasiunea de a mea, si anume House M.D. Este genial si nu imi vine sa cred ca l-am ratat pana acum si nu l-am vazut. Am pierdut la un joc in fata unei prietene si am primit porunca sa il vizionez :)), iar acum nu ma mai pot dezlipi de el. Cu siguranta se afla in topul meu la seriale preferate si inca nu l-am terminat, avand in vedere ca are 8 sezoane si eu deja am ajuns la sezonul 3 :), iar dupa ce termin de facut postul o sa continui frumusel de unde am ramas din vizionat. :-" Regret doar ca nu m-am apucat de el atunci cand am luat vacanta ca sa il pot termina in liniste, acum o sa imi fie mai greu cu noul program, insa imi voi dedica noptile de vineri si sambata lui. 

Desi ieri am vrut sa scriu o recenzie a unei carti, pentru a o posta, nu m-am putut indeparta de pat. Am dormit aproape non-stop, daca se poate spune acest lucru. Pentru ca imi dau seama ca nu voi mai beneficia de luxul acesta incepand de maine, asa ca, am profitat la maxim de saptamana care e pe cale sa treaca si am dormit pentru o luna. :))
Voi v-ati pregatit pentru maine? Sau o lasati pe ultima suta de metri? (desi acum ne cam aflam pe ultima suta de metri :D).  

6 comentarii:

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Nu-mi vine sa cred ca incepee X.x Am lasat pentru azi toata materia la franceza de recapitulat :)) Vleau somn.
Am inceput si eu vreo 5 seriale :) American Horror Story a fost cel mai... 8-> O sa bat la cap fiecare blogger de'aici pana incepe sa se uite! :))
Nu stiu de ce, am impresia ca esti din Craiova :-? Te roog, spune da!

Cristina Criss spunea...

Nu, nu sunt din Craiova, sunt din Bucuresti, insa mi-ar placea sa locuiesc acolo si cam peste tot in tara asta. :))
Din fericire eu nu am avut teme pentru vacanta si ma bucura acest lucru, oricum nu le-as fi facut =)) este aceeasi chestie.
In afara de American horror story ce seriale ai mai inceput? :-"

Carti cu Colti spunea...

rose,eu sunt din craiova.

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Juliaaa, nu-mi vine sa cred :X Mi-ar placea ca toata blogosfera sa fie din Craiovaa <3
Paai, am mai inceput TVD, Cercul Secret, Teen Wolf, Ghost Wishperer si How I met your mother :)

Cristina Criss spunea...

Imi vine sa te cert ca abia acum ai inceput TVD :)) Dar oricum este un inceput pentru toate. :D

Anonim spunea...

Freakin god .. O sa mori la serialul asta , te asigur. L-am urmarit pentru muuuuult timp iar sfarsitul... :O:O:O..