duminică, 25 noiembrie 2012

Recenzie film: Breaking Dawn Part 2

Adăugaţi o legendă

Acum realizez ca povestea a luat sfarsit cu adevarat. Am asteptat atat de mult momentul in care sa pot vedea ultimul film din serie si recunosc ca in acelasi timp imi era frica pentru ca stiam ca se va termina si nu voi mai avea ce sa astept pentru anul viitor. O apreciez foarte mult pe autoarea Stephenie Meyer care a creat o poveste atat de frumoasa si si-a pus amprenta cu adevarat pe film, nu numai pe carti.



Actorii au fost perfecti, seria Twilight este singura care a respectat cu strictete actiunea din carte pe care a transpus-o pe ecrane si infatisarea personajelor. Cu ajutorul ei am descoperit oameni minunati, prieteni cu care vorbesc aproape zi de zi de atatia ani, de la fenomenul Twilight.
Saga Amurg a fost prima serie citita de mine.
 Am ajuns sa scriu si fan-fic-uri, cum era nebunia acum cativa ani si in prezent am ajuns sa detin un blog personal de carti.
Breaking Dawn part 2, a fost deosebit, nu am simtit cum au trecut minutele pana sa ajung la sfarsitul povestii. Recunosc mi-a dat emotii la unele scene, eram curioasa de finalul pe care ni l-au pregatit regizorul impreuna cu autoarea, si pe care actorii din film il tot "promovau" in interviurile lor. Am trecut prin momente de soc, confuzie, suparare, fericire si incantare. Am cunoscut actorii care le-au dat viata noilor vampiri din film ce au venit pentru a o salva pe micuta Renesmee. Le-am descoperit talentele fiecaruia si ne-am ales preferati. Unul dintre ei fiind vampirul Garrett care a dat savoare filmului impreuna cu Kate.





Lasand la o parte tensiunea, au fost si clipe amuzante, pline de haz, care ne-au adus zambetul pe buze. De exemplu la prima aparitie a copilului lui Edward si Bella toata sala a exclamat “ooooh”, cum nu s-a mai intamplat la celelalte filme.
In concluzie, finalul a miscat pe toata lumea, ne-a facut sa plangem, sa radem, sa-l acceptam si sa se incheie spectaculos asa cum trebuia la sfarsitul unui adevarat fenomen.
Cu siguranta voi mai viziona filmele iar si iar si iar…aceasta poveste va ramane intotdeauna una dintre cele mai bune.

Voi ati vazut filmul? Ce impresii v-a dat acesta ultima parte din fenomenul Twilight?

2 comentarii:

Anonim spunea...

Știu. Au fost momente la care nu te puteai lăsa neimpresionat. Nu puteai să nu reacționezi. S-a terminat:((

Cristina Criss spunea...

Da, acesta este un lucru trist, insa a avut un final demn de pastrat in amintirile noastre. Asa mai zic si eu sa se termine un real fenomen!