miercuri, 30 martie 2011

Castigatorul concursului

Bun, asa cum am precizat astazi voi afisa castigatorii. Vreau sa spun ca imi pare sincer rau pentru cei care au gresit unele intrebari sa zicem banale si foarte usoare, iar din cauza aceasta nu s-au putut califica. Am vazut ca majoritatea ati pus raspunsul "Bonnie" la intrebarea cu cele doua prietene ale Elenei, la fel s-a intamplat si cu intalnirea dintre Damon si Elena unde ati gresit majoritatea . Elena nu a trecut cu nici o masina peste pod, Damon nu este banuit la inceput de crimele facute (nimeni nu il cunostea), iar Elena nu l-a invitat pe Damon la cina.
Cele care au resusit sa nimereasca toate intrebarile au fost:
1. Bodnarescu Caterina 
2. Cirjan Andreea
3. Iliescu Andreea Roxana

Felicitari Caterina, esti inscrisa automat in tragerea la sort pentru o carte oferita de editura Leda.
(Cei care inca nu au castigat isi pot incerca norocul si la concursurile viitoare).

6 comentarii:

RRoxana spunea...

Asta inseamna ca a fost Meredith. Daa, ma.. Doar Elena il banuia pe Damon. Deci era Stefan. Pff. La restul nu prea am sanse ca nu prea am citit alte serii. Poate faceti si pentru Amurg. Dar nu cred ca nu e de la Leda. Nu prea am avut sanse pentru ca am citit seria asta in vara si de atunci am mai citit cateva carti si uite cum se uita... Felicitari Caterina, fata de mine vad ca esti o adevarata fana JV!

Cristina Criss spunea...

Nu cred ca trebuie sa iti faci griji :d Pentru ca nu vor fi intrebari numai din serii, vor si din carti separate, (chiar daca ele fac parte dintr-una sau nu).

Oanna spunea...

Felicitari Caterina...apropo, pe cand urmatoarele concursuri? :D

Cristina Criss spunea...

Astazi trebuia sa posteze Myruna concursul urmator ca lucrurile sa mearga repede, dar vad ca nu e pe mess si din pacate nu pot sa dau de ea.

Oanna spunea...

Poate apare pana la urma...mersi pentru raspuns :)

JerseyGirl22 spunea...

Concursul asta m-a facut sa rasfoiesc din nou cele 4 volume si asa mi-am dat seama cat de mult am uitat din ele. Am gresit si eu la intrebarea cu prietenele,marturisesc ca eram sigura ca e vorba de Bonnie asa ca nu am mai cautat in carte. Oricum, a fost o experienta interesanta. Astept al doilea concurs.