marți, 30 august 2011

Recenzie Initierea de Richelle Mead


Rose este o fire extrem de puternica si a dovedit-o intr-un mod impresionant in acest volum. Pur si simplu a reusit sa ma tina intr-o tensiune constanta. O persoana de mult uitata isi face aparitia, iar Rose va fi destul de tulburata de prezenta acesteia, pe langa asta isi da seama ca iubirea vietii ei -Dimitri- se indeparteaza tot mai mult de ea, zvonindu-se ca acesta va pleca cu o femeie moroi pentru a ii fii gardian.
Vestea o zguduie puterninc, iar firea ei desi rebela, devine din ce in ce mai greu de controlat.
Pe langa asta, lucrurile se complica pe parcurs cand un grup impresionant de strigoi incepe sa faca ravagii in randul moroilor regali. Iar Rose impreuna cu cativa dintre pietenii sai va cadea in capcana, ajungand a fi rapiti de acestia.
Acum ea va avea nevoie de tot ce a invatat in Academia Sf. Vladimir, de toate tehnicile de lupta si modurile in care se pot omora strigoii pentru a ramane in viata si asi salva prietenii. Totusi experinta dura prin care aceasta trece o va marca deosebit de mult.
Initierea - volumul 2 din seria Acadeamia Vampirilor de Richelle Mead - este o carte sau mai bine zis o serie ce merita cu adevarat. Pana acum nu avusesem sansa sa o citesc, iar acum regret ca nu am facut-o de la inceput. Ce pot sa spun...e uimitor modul lui Richelle de a scrie, si nu ma refer doar la Academia Vampirilor, ma refer si la Georgina Kincaid. O data prins in mijlocul povestii, vei realiza ca nu este atat de usor sa abandonezi cartea, fie si pentru cateva minute, mai bine spus...este imposibil.
Daca doriti aceasta carte o puteti comanda de pe libraria online, Libris.

Editura: Leda
Nota: 4/5

Niciun comentariu: