miercuri, 3 august 2011

Revista Joy impreuna cu Iubit de imprumut de Emily Giffin

Adăugaţi o legendă
In editie tie-in, romanul Iubit de imprumut de Emily Giffin a stat la baza filmului "Something Borrowed“. Cartea este aparuta la editura Litera sub numele "Ceva de imprumut". Insa luna aceasta (august), o veti putea gasi la chioscurile de ziare impreuna cu revista Joy, la doar 11,9 lei. Accesibil, nu-i asa?   


Descrierea: 
"Rachel White, o tanara avocata din Manhattan, isi sarbatoreste cea de-a treizecea aniversare la petrecerea-surpriza organizata de prietena ei cea mai buna, Darcy. Dupa cateva pahare in plus, sarbatorita ajunge in bratele lui Dex, prietenul ei din facultate Si logodnicul lui Darcy. Desi hotarata sa uite aceasta aventura de o noapte, sa mearga mai departe, rachel constata cu stupoare ca sentimentele ei fata de Dex sunt mai puternice decat si-ar fi putut - inchipui. Pe masura ce data nuntii celor doi se apropie, ea intelege ca trebuie sa faca o alegere dificila. Caci granita dintre bine si rau poate fi extrem de neclara, finalurile nu sunt intotdeauna fericite si uneori trebuie sa risti totul pentru a putea obtine adevarata fericire! " 


Asta nu e tot, am mai aflat ca in septembrie impreuna cu urmatorul numar din Revista Joy se va da cartea Aproape casatoriti de Jane Costello. 
"Care este cel mai rău lucru care i se poate întâmpla în ziua nunţii unei mirese drăguţe şi iubitoare?
Părăsită de logodnic în faţa altarului, Zoe Moore se simte incapabilă să facă faţă umilinţei şi privirilor compătimitoare ale prietenilor şi familiei şi se hotărăşte să se mute pentru o vreme în America. Odată ajunsă acolo, tânăra devine bona copiilor unui văduv nesuferit, dificil, dar extrem de atrăgător şi de sexy. ?n timp ce le câştigă pas cu pas inima copiilor, Zoe se simte din ce în ce mai frustrată de atitudinea tatălui lor, Ryan, pe care îl consideră un nemernic insensibil, dar de care se simte atrasă în mod inevitabil. Slavă Domnului că există micul grup de bone englezoaice, devenite repede prietenele ei, care să-i tempereze disperarea crescândă! Dar oare vor fi ele în stare să o salveze pe Zoe atunci când descoperă că trecutul nu este chiar atât de uşor de uitat?"

Niciun comentariu: