duminică, 6 noiembrie 2011

Recenzie Captiva de L.J.Smith


Cartea se poate comanda de pe libraria online Libris.
Captiva, volumul 2 din seria Cercul secret, este scrisa de L.J.Smith, autoarea de succes si al seriei Jurnalele Vampirilor.
Cu siguranta ati auzit de serialul cu acelasi nume care a fost adaptat dupa serie si probabil multi dintre voi il urmaresc. Eu va indemn sa va luati si cartile deoarece sunt interesante, iar unele intamplari nu se afla in serial, ajutandu-va astfel sa intelegeti mai bine actiunea.

Cassie este pusa intr-o situatie periculoasa. Acum este sub controlul lui Faye, care o ameninta ca ii va dezvalui Dianei "relatia" pe care a avut-o cu Adam. Insa ea trebuie sa aleaga daca ii intoarce spatele Dianei sau o va ajuta pe Faye sa ajunga conducatoarea Cercului si sa aiba craniul lui John cel negru.
In carte aceasta isi va descoperi piatra ei, un hematit gasit in ruinele ce au mai ramas din casa cu numarul 13 ce i-au apartinut lui John ce negru.
Personajul lui Cassie ajunge sa se schimbe la un moment dat, dorindu-l prea mult pe Adam pentru a il lasa Dianei, incalcandu-si juramantul, dar totul nu se termina aici. In timpul unui ritual Faye elibereaza o putere malefica ce se afla in interiorul craniului, iar aceasta provoaca un rau ireversibil. Dupa cateva morti misterioase, acestia leaga lucrurile cap la cap, descoperind astfel ca atunci cand craniul este folosit cineva moare.
Ce se va intampla la sfarsit cand Cassie va hotara ca este momentul sa o infrunte pe Faye ramane sa aflati singuri comandand cartea de Aici.

Nota:2/5


Niciun comentariu: