joi, 26 aprilie 2012

Recenzie Clubul V de Kate Brian

În principiu, cartea aceasta a fost destul de ok, însă nu am găsit în ea multă acțiune. Toate întâmplările s-au petrecut în jurul bursei Treetmont, care trebuia să îi fie dată celui mai silitor și pur elev din școală, iar pentru această bursă s-au înscris și patru fete, fiind cele mai bune prietene. Însă, datorită intrigilor care au tot apărut pe parcursul poveștii acestea ajung să se certe una cu cealaltă și să concureze mai departe pentru bursă indiferent dacă prietenia le era afectată sau nu.  

Din câte am observat Kate Brian, este genul de autoare care încearcă să aducă în prim-plan virtuțile omenești, iar personajele cărții ei au fost atent "construite". Fiecare dintre cele patru fete, au avut ceva de ascuns și chiar dacă această carte a fost săracă în acțiune, la sfârșit secretele au explodat realmente, și asta le-a ajutat să-și reconstruiască prietenia.  

Din punctul meu de vedere, este o lectură ușoară, fără prea multe complicații sau acțiuni memorabile."Clubul V" nu a reușit să mă aproprie mult de personaje, însă s-a recompensat prin mesajele transmise cititorului.  


Editura: Leda  
Notă: 2/5

4 comentarii:

Only Books spunea...

Pe mine nu m-a prea tentat(si nici acum nu ma tenteaza) Clubul V. Desi am auzit ca e chiar foarte ok, nu prea mi se pare a fi o carte 'wow!'. In plus, nici nu prea e genul meu...

Dee.

Cristina Criss spunea...

Da, ai dreptate, nu este o carte "wow", este ceva mai lejer care e bun de citit in parc, la iarba verde, etc. Nu consider ca a avut o actiune sau personaje care au reusit sa imi intre la inima, insa modul de scriere al autoare a fost placut.

Diana Marya spunea...

http://ourmagicworld10.blogspot.com/
follow!:D

Anonim spunea...

este frumoasa cartea si exact nu e tocmai ''wow'' dar mi-a placut:)