joi, 2 august 2012

Instrumente mortale: Noutati

Ei bine, este aproape 4 dimineata si eu inca nu am somn :-" , dar sunt foarte fericita ca am aflat OFICIAL cine il va interpreta pe Alec al nostru din Instrumente mortale (iar acest lucru m-a trezit de tot).

Stiu actorul, l-am mai vazut jucand si imi place stilul lui, chiar daca eu aveam in minte o alta imagine a personajului (la fel cum am la toate). El este nimeni altul decat:
 Kevin Zegers 

Se pare ca ne aprorpriem cu pasi repezi de aparitia filmului, iar pe zi ce trece ne sunt mereu dezvaluite surprize in legatura cu el de Cassandra Clare. 
Inca doua pentru seara asta ar mai fi aflarea actorilor care ii vor interpreta pe Madam Dorothea si Luke, ei sunt: CCH Pounder si Aidan Turner: 


Despre cei doi nu stiu sa va spun mai nimic, din pacate nu am vazut vreun film cu ei, dar o sa am ocazia sa ii vad in cel pentru care au fost alesi acum. Poate imi vor da o prima impresie buna. :)

Un comentariu:

Anonim spunea...

ultimul actor, aidan turner a jucat in serialul printre oameni, varianta originala englezeasca nu cea americana.Iti recomand seria e interesanta, este vorba despre un vampir, o fantoma si un varcolac ce locuiesc sub acelasi acoperis o zi cat mai placuta