joi, 30 august 2012

Micutele Mincinoase: Cine este "-A"?


Ati ramas masca atunci cand ati terminat de vizionat episodul 12 din Pretty Little Liars? Pai....cine nu ar ramane, cand unul dintre cele mai asteptate momente a fost dezvaluit, si anume inca un membru al echipei "-A".

 Nu spun ca nu am ramas surprinsa, din contra a fost un mic soc, dar eu ma gandisem la aceasta posibilitate pe la inceputul primului sezon, insa nu am mai dat importanta de atunci. Dar ideea aceasta mi s-a implantat in minte pentru ca majoritatea actorilor spuneau pe retelele de socializare ca toti vor ramane surprinsi de persoana care este "-A", si, dupa cum stiti nu am fi ramas surprinsi daca am fi descoperit o persoana la care ne-am fi asteptat. :))
Oricum, ceea ce conteaza este ca regizorul a reusit sa ne faca sa ramanem cu ochii lipiti de ecrane si sa asteptam nerabdatori continuarea serialului care va incepe din octombrie, pentru ca in episodul anterior s-au intamplat mult mai multe decat descoperirea lui "-A" si probabil in timpul pauzei acesteia ma voi concentra pe alte seriale pentru a reusi sa ma pun la zi cu ele. :)
Inca un lucru, mai are cineva impresia ca Paige ascunde ceva? Este ceva la fata aceasta si nu-mi pot da seama ce. 

Banuielile le tin pentru mine pentru ca nu vreau sa stric surpriza celora care nu s-au uitat inca la episod si chiar trebuie sa o faceti cat mai repede.
Iar la finalul postului va las impresia mea generala despre PLL (Micutele Mincinoase): Imposibilul intotdeauna este cheiea dezlegarii misterelor din serial. 


5 comentarii:

Larisa Oana spunea...

Mersi ca nu ai dezvaluit despre ce e vorba!Eu sunt in urma cu episoadele din cauza lipsei mele de pe acasa:D

Ale Criss spunea...

Am citit cele patru volume in seria aceasta, dar am vazut doar cateva episoade. Hehe... nici nu stiam ca exista o echipa "-A"

Cristina Criss spunea...

Da, regizorul serialului a anuntat ca el a plecat de la ideea originala, insa s-a gandit la cu totul alceva in legatura cu intampalrile prin care vor trebui sa treaca cele 4 fetele. :)

Anonim spunea...

mm , am ramas masca cand am vazut..
Dar totusi cred ca este o conspiratie din partea celor doi pentru a o/il demasca pe adevarata/ul A..
Nu o/il vad in stare pe you know who de asa ceva ..:))

Anonim spunea...

mm , am ramas masca cand am vazut..
Dar totusi cred ca este o conspiratie din partea celor doi pentru a o/il demasca pe adevarata/ul A..
Nu o/il vad in stare pe you know who de asa ceva ..:))