miercuri, 22 august 2012

Revenire


Ma bucur ca am reusit sa imi gasesc putin timp liber si sa scriu acest post. Da, dupa cum ati observat am lipsit saptamana trecuta si cateva zile din inceputul acestei noi saptamani. De mult nu am mai avut o perioada atat de incarcata emotional si bineinteles ca am avut nevoie de vreo 3-4 zile de somn in continuu. :)) Pana si acum imi e lene sa ma ridic din pat, iar zilele care tocmai au trecut mi-au adus pe langa toate aceste lucruri si o perioada de irascibilitate, datorita stresului si dorinta ca totul sa iasa perfect la evenimentul ce a avut loc in familia mea.
Insa acum m-am linistit, ca am scapat de toate grijile si sunt si bucuroasa ca am oficial o cumnata si o nepotica pe drum, din partea fratelui meu. :) \:D/
Revenind la blog, am observat ca nu s-a intamplat mare lucru in blogosfera, in afara de faptul ca s-au inceput filmarile la Instrumente Mortale, dupa cum stiti este cel mai asteptat film, si chiar am cautat pe tumblr poze din prima zi si sunt minunate. 
Si sper ca nu ati uitat nici de revista Bravo Girl de ieri care a aparut impreuna cu cartea "Daca ti-as spune ca te iubesc, ar trebui sa te omor", mi-am luat-o si asteapta cumintica langa pat sa o deschid.
Ei bine, ma bucur ca nu am asa de multe de recuperat, uneori lumea se schimba complet in cateva zile, dar de data aceasta nu a fost cazul sa ma ambalez ca am pierdut ceva important, chiar daca atunci cand am avut ocazia sa deschid calculatorul eram atat de grabita incat am lasat o mica tornada in spatele meu. :))

Sa aveti o zi cat mai buna. :)

Un comentariu:

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Lene, lene. Bun venit in club >:D< :)) Daca n-ar trebui sa mananc, as dormi in continuu.