luni, 22 octombrie 2012

Ziua de luni #2

Buna dimineata!

V-ati trezit cu forte proaspete? :)) Pentru ca ne asteapta un nou inceput de saptamana, placut/neplacut, depinde de fiecare.

Imi doresc sa treaca la fel de repede ca si celalalt (sper ca sunteti de acord cu mine) si sa vina din nou weekend-ul, mie deja imi e dor de el. :))

Inca o chestie, vreau sa va recomand o serie care a ajuns sa imi fie foarte draga mie: Culorile Dragostei. Tocmai am terminat ultimul volum Verde de Smarald si am fost putin mai trista ca am iesit din acea lume, insa seria si-a stabilit cu siguranta un loc printre cele mai bune serii/carti citite de mine, asa ca nu ezitati in legatura cu ea! ;;)

Iar ca sa termin acest post, va las o recomandarea de seriale: Revenge si New Girl ( drama si comedie). Nu stiu daca le-ati vazut sau ati auzit de ele, dar m-am gandit ca nu sunt tocmai cunoscute si sa le da-ti o sansa daca doriti vreodata sa urmariti vreun serial, nu neaparat doar cele foarte populare, pentru ca si acestea au actori foarte buni!

Acum spuneti, ce planuri si ce evenimente va asteapta saptamana aceasta si nu in ultimul rand mult noroc in toate! :)

3 comentarii:

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Test la mate :( Urează-mi condoleanţe.
Să ai o săptămână faină >:D< Şi scurtă :))

Cristina Criss spunea...

Sper ca te-ai descurtat bine la acel test. :)) Eu urasc matematica, iar din fericire acum nu o mai am ca materie, deci sunt cea mai fericita anul acesta si viitorul desigur. :))
O saptamana minunata si tie!

Cristina Criss spunea...

Multumesc. O sa iti fac o vizita. :)