marți, 2 august 2011

Carti Romantice. Libertatea pentru femei- in continuare

Ieri, 1 august, impreuna cu Libertatea pentru femei a aparut cartea Comori Tainuite de Nora Roberts, asa ca cei care au uitat de ea, ar mai putea avea o sansa in cursul acestei saptamani sa o achizitioneaze. In continuare va voi prezenta si urmatoarele carti ce se vor da la revista pe data de 8 si 15 agust.

1 August
Hotărât lucru, Jed Skimmerhorn, noul chiriaș al frumoasei Isadora Conroy, este un tip ciudat. Taciturn, coleric, întru totul dezagreabil și, în plus, plin de secrete. De ce și-a abandonat excelenta carieră de polițist? De ce și-a părăsit familia bogată și splendida locuință, pentru a se instala într-un apartament cu chirie și a-și petrece timpul antrenându-se cu halterele? Nimeni nu știe. Dar Isadora are propriul magazin de antichități, o familie iubitoare și o viață frumoasă și plină de afecțiune. Nici o legătură cu frumosul Jed, dacă nu ar interveni între ei o puternică atracție și acțiunea criminală a bogatului și puternicului Finley, un colecționar de artă pasionat, dar complet lipsit de scrupule când vine vorba să-și recupereze obiectele pierdute. 


8 August 
Evadarea de Barbara Delinski 
Emily Aulenbach, o newyorkeză de treizeci şi doi de ani, pare să aibă tot ce și-ar putea dori o femeie: un soț iubitor, un post de avocat într-o firmă de succes, o casă frumoasă și o mașină scumpă. Privite însă mai atent, lucrurile nu sunt chiar atât de grozave: soțul este preocupat numai de propria carieră, slujba ei se reduce la o sumă de sarcini birocratice, iar casa și mașina aduc cu ele nesfârșite rate la credite.

Sătulă de telefon, de laptop și de ceasul de la mână, într-o zi de vineri, Emily se ridică pur și simplu de la birou, își lasă în urmă cariera, soțul și viața agitată din metropolă, hotărâtă să descopere care sunt lucrurile cu adevărat importante în viață. Vocea inimii o călăuzește înapoi în Bell Valley, locul care, în urmă cu zece ani, îi oferise atâta bogăție sufletească, dar care îi provocase și cea mai mare dezamăgire. Aici va avea răgazul să își înțeleagă propriile greșeli, să îşi asculte sentimentele și să decidă care va fi drumul ei în viaţă. Curând, Emily se vede nevoită să aleagă între doi bărbați, între două stiluri de viață, între glasul rațiunii și șoaptele inimii. 

15 August 
Celebritate de Jackie Collins 
Celebritate, cel mai recent roman al autoarei, o are drept protagonista pe Annabelle Maestro, o fata rasfatata, pentru care viata nu inseamna decat un sir interminabil de petreceri, rochii scumpe si vacante de lux. Marcată de lipsa de afecțiune și de grijă a părinților ei extrem de bogați, dar foarte preocupați de propria existență, Annabelle intra intr-un anturaj cel putin dubios si devine iubita lui Frankie – un macho dependent de droguri care îi creează, în mod previzibil, o mulțime de probleme. În paralel, prietenele ei din liceu, Denver Jones și Carolyn Henderson, se confruntă cu situații pline de suspans. O carte spectaculoasa, un bestseller international care te tine cu sufletul la gura pana la ultima pagina...


2 comentarii:

Anonim spunea...

te rog frumos sa-mi spui daca ai cartile in pdf ,asi dori sa le citesc si eu , pe net nu le gasesc in romaneste,eu locuiesc in Australia, multumesc frumos

Diana spunea...

Mie mi-au placut foarte mult "Evadarea" si "Celebritate", 2 romane fascinante :) Le recomand si altora :)