miercuri, 19 octombrie 2011

Recenzie Aproape casatoriti de Jane Castello


Iesind din sfera paranormalului, astazi va fac cunostinta cu romanul Aproape Casatoriti de Jane Castello. Este un roman de dragoste si comedie ce poate inveseli ziua oricui atunci cand citeste intamplarile prin care Zoe- personajul principal feminin- trece.
Aceasta este parasita la altar, de barbatul vietii ei, cu care a trecut prin multe clipe, rele si bune. Devastata se muta o perioada in America unde este bona unor copii, a caror tata este nimeni altul decat un tip sexy, foarte fermecator Ryan, dar in acelasi timp extrem de enervant si ignorant.
Nepasandu-i de nimic, fara a da atentie suficienta copiilor sai, la randul sau suferind si el dupa femeia iubita ce a murit in urma cu 2 ani, el va invata ca viata nu ar trebui irosita in acest hal.
Zoe trece prin intamplari destul de amuzante, vocabularul acesteia il amuza suficient de mult pe Ryan, incepand sa observe ca nu este doar o simpla bona ci una foarte atragatoare pentru el. Insa ea inca se mai gandeste la iubirea ei pierduta cu ceva timp in urma, iar cand vede ca sentimentele ei pentru tatal copiilor, de care are grija, se amplifica devine confuza.
Cu timpul "relatia" lor devine din ce in ce mai serioasa, dar atunci cand ajunge intr-un stadiu foarte avansat, trecutul va revenii in viata ei si va trebui sa aleaga intre doi barbati, ce o iubesc la fel de mult.
Ce se va intampla in continuare va las pe voi sa aflati, iar eu voi incheia numai cu un citat de pe spatele carti, ce spune destul de multe:

" Nu trece nici un capitol fara sa se intample ceva amuzant. Zoe este eroina perfecta pentru aceasta poveste- spirituala, calda si foarte fericita in pielea ei. O lectura de cinci stele."  Chicklitreviews.com

Editura: Litera
Nota: 3/5    

Niciun comentariu: