miercuri, 5 octombrie 2011

Recenzie Limitele Spiritului de Richelle Mead.

Adăugaţi o legendă

Dupa terminarea cartii mi-am dat seama ca ma mai desparte doar un volum de incheierea aceastei povesti. Stiu ca tot laud fiecare carte din aceasta serie, dar m-a captivat atat de tare, incat nu am alte cuvinte cu care sa le descriu.
In Limitele Spiritului descoperim momente critice, amuzante, multa drama si actiune cat cuprinde. Dupa cum stiti rolurile se inverseaza, Dimitri nu mai este prada ci pradatorul. Acum Rose este cea vanata si ea trebuie sa lupte sa traiasca, ajungand la aceasta concluzie dupa primirea mai multor scrisori in care ii este specificat acest lucru. Dar o raza de speranta se infiripa in sufletul ei, din surse nesigure va afla ca imposibilul devine posibil. Iar daca pana acum ati crezut ca ea este in stare de o multime de lucruri nebunesti, de data asta - in numele iubirii- si-a intrecut propriile sale limite.
Veti vedea o multitudine de sentimente contradictori ce ii acapareaza atat pe personajele principale ale seriei cat si pe celelalte. Exemplu fiind Lissa, ce mai buna prietena a lui Rose. Aceasta este in continuare in pericol, vanata de strigoii care sunt hotarati sa omoare si ultimul membru al familiei Dragomir. Iar dupa cum spune si titlul, in aceasta carte Lissa isi va descoperi Limitele Spiritului ce va schimba cu siguranta conceptia moroilor si dhampirilor avuta pana acum despre viata.
Pot spune ca finalul este imprevizibil, ramanand astfel deschis pentru a te provoca sa pui mana cat mai repede pe continuarea acestuia. Richelle Mead nu da niciodata vreun indiciu asupra actiunii ce urmeaza, tinandu-te intr-o tensiune constanta.



Cartea o puteti comanda de pe libraria online Libris.


Editura: Leda
Nota: 5/5

Niciun comentariu: