marți, 4 octombrie 2011

Recenzie Juramant de sange de Richelle Mead

Juramant de sange, al patrulea volum din Academia Vampirilor, a fost citit cu sufletele la gura de fanii lui Rose si Dimitri. Un sir de evenimente de neuitat au avut loc in aceasta carte ce au schimbat radical povestea de la inceput.
Dimitri e Strigoi, iar Rose...sa zicem ca aceasta va face tot posibilul sa ii "salveze sufletul" pornind intr-o misiune sinucigasa in Rusia.
Trec zilele, fara a stii nimic despre el,iar gandul ca-l va omora o darama incetul cu incetul, nefiind pregatita sa-l piarda. Cu toate acestea ea devine o masina de ucis la propiu. Impreuna cu cativa dhampiri pornesc noaptea prin oras pentru a cauta strigoi, iar acestia vor cadea pe capete.
Nu dureaza mult pana ce numele de Rose Hathaway se va afla pe buzele strigoilor, aceasta incepand sa faca ravagii in neamul lor, iar unii dintre ei ajungand chiar sa simta teama.
Totusi performanta care o atinge nu o va ajuta atunci cand se va afla fata in fata cu iubirea ei pierduta. Va uita chiar prima lectie care a invatat-o de la el "Nu ezita." .
Insa pasii lor deja s-au unit intr-un dans al distrugerii. Se pare ca nu au loc amandoi pe aceast pamant. Iar unele vorbe spuse usor, dor, cum ar fi "te doresc" in loc de "te iubesc". Desi nu intelegeti diferenta dintre cele doua, personajul nostru Rose, isi da seama ca iubirea dintre ei s-a tranformat in ceva violent ce ii afecteaza. Clipele placute petrecute impreuna, se transforma incetul cu incetul intr-un cosmar, iar curand va ajunge sa lupte pentru viata ei, dandu-si seama ca Dimitri nu mai este dhampirul sau iubit ci un strigoi ce a promis ca o va ucide.

Cartea o puteti comanda de pe libraria online Libris.

Editura: Leda
Nota: 5/5

Niciun comentariu: