duminică, 20 noiembrie 2011

Libertatea pentru femei: Ingerul pazitor de Danielle Steel

Nu uitati, maine 21 noiembrie, la revista Libertatea pentru femei va aparea cartea Ingerul pazitor de Danielle Steel.

La saptesprezece ani, Johnny Peterson  pare să aibă înainte un viitor plin de sperante si de promisiuni, până când un cumplit accident de masină transformă în tragedie vietile tuturor celor care l-au cunoscut si îndrăgit.
Nimeni însă nu e mai afectat de cumplita dramă ca mama lui, Alice, pentru care relatia cu fiul cel mare a fost întotdeauna motiv de mândrie si bucurie. Când Alice ajunge în spital doborâtă de o boală neasteptată, ceva miraculos se întâmplă: acolo, în fata ei, îl vede aievea pe Johnny, cu aceleasi zâmbet si sclipire în ochi, îndemnând-o să aibă puterea de a lupta pentru familia lor pe cale să se destrame. În săptămânile care vor urma, Johnny va apărea în cele mai neasteptate locuri, vizibil numai pentru două persoane care îi simt cel mai mult lipsa: fratele lui de nouă ani, întemnitat într-o lume a tăcerii, si mama lui, care acum are nevoie de propriul înger păzitor.
Într-un răstimp al sperantei si al vindecării, Johnny va păsi alături de mama sa, îndrumându-si părintii, iubita, sora si fratele pe calea depăsirii suferintei. Dar asa cum Alice va afla curând, întoarcerea lui Johnny nu a însemnat numai ajutor pentru cei pe care i-a iubit, ci si dezvăluirea unui scop necunoscut chiar si lui – si care îi va schimba pe toti pentru totdeauna.
O poveste de neuitat despre dragoste si renuntare, credintă si sanse renăscute, Îngerul păzitor este o celebrare a sperantei si a iertării, si mai ales a minunilor care se pot întâmpla oricând în viată.

2 comentarii:

Ella spunea...

Tocmai o citesc si deocamdata pare sa merite! :x

Anonim spunea...

am citito si e super cartea am sa le citesc si pe celalalte