duminică, 18 decembrie 2011

Libertatea pentru femei: O dorinta de Craciun

Dupa cum vedeti, revista continua cu aceste carti ce au ca subiect Craciunul, mai ales ca suntem si in perioada sarbatorilor de iarna.. O dorinta de craciun va aparaea luni (maine) pe 19 decembrie, impreuna cu revista libertatea pentru femei.


O dorință de Crăciun reunește două încântătoare povești, pe alocuri amuzante, în mare parte emoționante, care vă vor transpune în atmosfera magică și irezistibilă a sărbătorilor de iarnă.
Stephanie Marshall își dorește ca de sărbători să le poată oferi celor două fiice ale ei o casă nouă, și pentru asta muncește din greu ca manager al unui magazin de echipamente sportive. Dar după un diferend cu atrăgătorul ei șef, Eddie O'Brian, acest vis pare să se îndepărteze tot mai mult, și problemele nu întârzie să apară. Magia sărbătorilor îi va cuprinde în curând pe toți, iar dragostea, atât de mult așteptată de Stephanie și de Eddie, se va înfiripa în pofida tuturor obstacolelor care le stau în cale...
Meredith s-a preocupat mereu să aibă o viață plină: conduce o pensiune, are grijă de cei doi copii ai surorii ei pe care aceasta i-a abandonat, organizează spectacolul de Crăciun din orășelul în care locuiește – totul pentru a-și alunga din minte secretul care o chinuie încă din adolescență. Dar acum în viața ei apare Logan Taylor, un bărbat fermecător, care nu se lasă intimidat de răceala lui Meredith, și care pare hotărât să-i demonstreze că și pentru ea poate exista Un Crăciun fericit.

Niciun comentariu: