vineri, 16 decembrie 2011

Recenzie Gazda de Stephenie Meyer


Se poate comanda de pe Libraria online Libris.

Este o carte excelenta! Bineinteles, din punctul meu de vedere, dar pana acum este una dintre favoritele mele.
Ma asteptam sa fie ceva bun, mai ales ca este scrisa de Stephenie Meyer, dar a fost mai mult de atat. Cred ca este singura care a reusit sa ma emotioneze pana la lacrimi pe tot parcursul povestii, intr-un anumit timp, ajunsesem sa traiesc si eu in aceasta lume, ca si cum totul ar fi real. Nu am cuvinte sa o descriu, mie chiar mi-a placut mai mult cartea aceasta decat seria Amurg a autoarei.

Fiintele extraterestre au invadat aceasta planeta, vazand cruzimea ce se afla in lumea oamenilor, iar ei devin gazde pentru ele, le intra in minte si acestia nu mai au control asupra corpului sau. Dar numai o fata, Melanie reuseste prin vointa sa preia controlul propriului sau corp chiar daca a fost capturata si in interiorul sau se afla altcineva.
Niciun om nu a scapat, dupa cum cred "Vindecatorii", insa ceea ce ei nu stiu, este ca undeva in mijlocul pustietatii cateva suflete inca incearca sa traiasca si se ascund de ani de zile de invadatori pentru a nu li se fi furate corpurile si mintea.
Dar totul devine ciudat cand Melanie lupta sa traiasca, iar ambitia ei reuseste sa o pastreze inca acolo in mintea ei si o induioseaza pe cealalta ocupanta a corpului sau -numita Ratacitoarea- cu amintiri despre familia, prietenii si prima iubire, iar aceasta va incerca sa ii caute familia sa le arate ca Melanie inca se afla printre ei.
Curand Ratacitoarea va fi de partea oamenilor incercand sa-si trimita semenii inapoi pe alte planete. Va reusi acesta sa ii convinga pe Jared iubitul ei si Jamie, fratele acesteia, ca inca se mai afla in acel corp si nu s-a stins? Niciodata nu au mai intalnit asa ceva si bineinteles ei cred ca este imposibil, insa cum vor scapa cele doua din mainile care vor incerca sa le ucida? Iar lumea va deveni din nou aceeasi?

Va recomand cartea, este foarte buna si cred ca o voi reciti pe viitor. Cine a citit-o stie cu siguranta ca este un roman excelent, cu o poveste unica!

Editura: Leda
Nota: 5/5  

3 comentarii:

Anonim spunea...

DA ai dreptate este Excelenta!
Am citit-o!Si Pur si simplu m-a captivatt!

Anonim spunea...

O voi citi - oricum...Si aveam de gand sa o citesc cu sau fara recenzie...Ea ma motivat si mai mult

Cristina Criss spunea...

Ma bucur! :)