luni, 12 decembrie 2011

Revista Libertatea pentru femei: Un Craciun de neuitat

Astazi inpreuna cu Libertatea pentru femei apare cartea Un Craciun de neuitat de Mary Carter, Terri Dulong.


Un Crăciun de neuitat reunește două încântătoare povești de Crăciun, pe alocuri amuzante, în mare parte emoționante, care vă vor transpune în atmosfera magică și irezistibilă a sărbătorilor de iarnă.
Perioada sărbătorilor ar trebui să fie pentru toată lumea prilej de fericire și bucurii. Nu însă și pentru Tara Lane, o newyorkeză de treizeci de ani, care exact acum rămâne fără serviciu și fără cei mai buni prieteni. O întâmplare neaşteptată îi dă însă prilejul ca de Crăciun să ajungă în peisajul de vis din Maui, unde întâlnirea cu Darren, un tânăr sexy și nonconformist, transformă cu totul vacanța pentru care Tara își propusese doar distracţie și aventură. Un Crăciun în Maui se dovedește un punct de cotitură în viața Tarei, dovedind că uneori cele mai plăcute surprize apar când te aștepți cel mai puțin.
În apropierea Crăciunului, viața liniștită a comunității din Cedar Key este brusc tulburată de vestea că unul dintre cei mai vechi locuitori este în pericol de a fi trimis la azil, iar în spatele acestei acțiuni este tocmai nepotul acestuia, Ben, un editor newyorkez impertinent, dar incredibil de arătos. Revoltată de nedreptatea pe cale să fie comisă, Josie se mobilizează pentru a îndrepta lucrurile, însă dragostea ivită în cel mai neașteptat mod îi oferă în schimb Un Crăciun magic...

5 comentarii:

Oanaaa. spunea...

Cand apare?

Cristina Criss spunea...

Am spus putin mai sus in postare:D. A aparut luni, se mai gaseste inca la standurile de ziare.

Anonim spunea...

stiti ce carte va aparea saptamana viitoare?

bloodsister spunea...

Am cumparat-o si eu.

Cristina Criss spunea...

Cartea care va aparea saptamana viitoare, este tot pe tema Craciunului se numeste O dorinta de Craciun :)