marți, 31 ianuarie 2012

1 an!


Nu-mi vine sa cred cat de repede a trecut timpul. A trecut un an de la infiintarea blog-ului si sunt mandra de el. Vroiam sa am un lucru al meu in care sa investesc timp, sa comunic cu alti pasionati de lectura si sa-mi postez parerile legate de carti. De-a lungul timpului, mi-a adus multe satisfactii. Eram multumita cand vedeam ca statisticile cresteau de la o zi la alta si impartaseam pareri cu diferiti cititori. Intr-o oarecare masura era apreciat si eram bucuroasa sa vad ca este citit. Nu stiu daca toti au fost multumiti, fiecare are o alta parere si ii respect punctul de vedere.
De asemenea, intrand in aceasta lume, daca pot sa zic asa, am cunoscut persoane noi, bune si de incredere cu aceeasi pasiune ca si mine. Sunteti multi si sper ca pe viitor sa va uniti tot mai mult ca sa cream o adevarate comunitate, deoarece la inceput nu aveam idee ca este o lume atat de mare.
Cu timpul am inceput sa citesc tot mai mult, cautam cu placere carti noi si imi postam parerea legata de fiecare pe masura ce le citeam. Biblioteca mea se marea si am reusit sa imi construiesc in camera un mic coltisor de rai. Ce pot sa va mai spun decat faptul ca eu voi fi tot aici si sper ca pentru mult timp.
Asa ca ii voi ura blog-ului un La multi ani si sa creasca mare, mare! La multi ani Carti Pentru Adolescenti! Si un: La. Multi Ani, pentru fiecare dintre voi.

6 comentarii:

Larisa Papy spunea...

YEY! La multi ani!!Are un an,trebuie sa ii taiem motul:)) Felicitari Criss,si la mai multe posturi:*

Cristina Criss spunea...

Ok, ii vom taia motul :))

Zipy spunea...

La multi ani!!Uite ce mare s-a facut!!La mai multi!!

giorgiana spunea...

La muuulti ani!

Only Books spunea...

Te felicit pentru toata munca pe care ai depus-o de-a lungul acestui an pe blog!>:D< La multi ani!:)

Dee.

Cristina Criss spunea...

Va multumesc tuturor! :)