duminică, 22 ianuarie 2012

Libertatea pentru femei: O iubire imposibila, vol. 2

Cartea apare luni, pe 23 ianuarie.

Stephen Kenyon, noul duce de Ashburton, s-a comportat mereu după cum i-a cerut societatea, însă gândul că suferă de o boală necruțătoare îl face să fugă de îndatoriri ca să tăiască viața așa cum nu a făcut-o niciodată. Călătorind incognito, întâlnește o familie de actori ambulanți și se îndrăgostește de Rosalind, fiica adoptată de aceștia. În pofida viitorului sumbru, Stephen o cere de soție, cu gândul că va fi o căsătorie scurtă, benefică pentru amândoi. Surprins, descoperă că încă se poate bucura de căldura apropierii familiale și de o pasiune mistuitoare, lucruri care i-au fost refuzate până atunci de propria familie și de firea lui rezervată. Dar fiecare zi perfectă care trece este un memento dulce-amărui că dragostea este singurul sentiment pe care el nu-și permite să-l ofere, iar Rosalind nu-și poate permite să-l recunoască...
Mary Jo Putney este unul dintre cei mai bine vânduți autori americani de ficțiune romantică, bucurându-se de o prezență permanentă în topurile New York TimesWall Street Journal și Publishers Weekly.

5 comentarii:

Only Books spunea...

Din pacate nu am apucat sa imi iau primul volum deci cred ca am sa-l las balta si pe acesta:(. Si suna atat de bine!

Dee.

anemona spunea...

Stie careva ce carte va aparea luni 30 ianuarie?Trebuie sa scrie in revista de azi.

anna spunea...

da dk stye cineva ce carte va aparea luni 30 ianurie sane zica...ca ji eu sunt curioasa

Cristina Criss spunea...

Deocamdata nici pe blogul editurii nu a aparut. Voi face un post duminica cu cartea ce va urma la revista, bineinteles, in caz ca va aparea.

ana spunea...

Intens.hi2.ro/?id=2 ms cristina