marți, 24 ianuarie 2012

Recenzie Sange Albastru de Melissa de la Cruz


Cartea mi-a fost oferita de Libraria Online Libris. O puteti comanda de aici.
Este primul volum ce face parte din seria cu acelasi nume- Sange albastru de Melissa de la Cruz.
Schuyler Van Alen este o tanara din New York ce invata la o scoala cu prestigii. Viata ei aparent normala, se invarte in jurul adolescentilor bogati ce nu sunt ceea ce par. Insa si familia ei a fost una dintre cele mai importante, dar ei nu ii pasa de situatia materiala. Are doar un prieten bun, Oliver, ce i-a fost alaturi inca de mic plus o mama care de cand s-a nascut Schuyler, ea se afla in coma profunda.
Dar ceea ce ea nu stie este ca face parte dintr-o elita. Face parte dintre vampirii cu Sange Albastru. Insa in aceasta carte, vampiri sunt cu totul si cu totul alceva, sunt ingerii cazuti, care traiesc, din nou si din nou, amintindu-si numai la aniversarea de 16 ani ca ei au mai fost pe acest pamant. Vene albastre li se intind pe mana la inceputul procesului, plus o pofta de sange cum nu au mai avut pana atunci. Apoi afla adevarul despre ei.
Iar ca in orice alta carte nici povestea de dragoste nu este uitata. Sau as putea spune triunghi amoros? Ceea ce conteaza este ca Schuyler i-a atras atentia lui Jack Force care este un Sange Albastru, iar Mimi sora acestuia nu este incantata deloc de ceea ce se intampla.
Pe langa acestea, o amenintare se afla printre ei. Cineva care a stat in intuneric si a facut victime in "tacere". Curand cei din Sange Albastru isi vor da seama ca sunt vanati unul cate unul si omorati de cei cu Sange Argintiu.

Romanul mie mi-a placut in mod deosebit, povestea este cu adevarat unica si plina de intriga. M-am apucat de el si nu l-am mai lasat din mana si chiar dupa terminarea acestuia am fost atat de curioasa incat incepusem si volumul 2. Pentru mine e un record, doua carti intr-o zi, dar au fost lecturi care mi-au facut placere si au reusit sa ma capteze.

Editura: Leda
Nota 4/5

4 comentarii:

Larisa Papy spunea...

De mult vreau sa citesc seria asta,dar nu sunt prea sigura de ea. Din cate vad tie ti-a placut mult:)

Anonim spunea...

Recenzia ta m-a facut curioasa in privinta acestei serii.

Maria :) spunea...

Dabia astept sa o cumpar! Recenziile tale sunt superbe, perfecte! Nu dezvaluie tot, dar iti faci idee despre ce e vorba! Felicitari!~

Cristina Criss spunea...

Multumesc Maria pentru comentariul tau, ma bucur ca vei citit si tu aceasta carte, deoarece este buna. Lectura placuta!