miercuri, 28 martie 2012

Leapsa cu recomandari

Am primit Leapsa de la Crisa (multumesc) si mi s-a parut interesanta. De obicei nu prea postez joculete pe un blog de carti insa aceasta are ca subiect lectura, deci sa vedem...


1. Ce carte ai recomanda unui dezamagit in dragoste si de ce?
I-as recomanda "Ultimul cantec" de Nicholas Sparks, pentru a ii arata ca nu totul este roz, insa se poate si mai bine, iar viata are incercari pentru fiecare dintre noi si trebuie sa invatam cum sa le facem fata.
2. Ce carte ai recomanda iubitului si de ce?
"Tot ce stiu barbatii despre femei" este o carticica cu 100 si ceva de pagini care sunt albe ca laptele, o ironie la adresa barbatului, care, asa cum "zice" si cartea, nu stie nimic despre femei, sau nu le intelege.
3. Ce carte ai recomanda celui mai bun prieten si de ce?
Nu este o carte anume care i-as recomanda-o, insa i-as da sa citeasca carti bune pe gustul lui/ei, care sa ii demonstreze ca il cunosc cu adevarat si sa ii faca o zi mai deosebita.
Depinde de personalitatea fiecaruia.
4. Ce carte ai recomanda unui copil de 10 ani si de ce?
"Diamantul din Drury Lane", este o carte pentru varsta lor.
 5. Ce carte ai recomanda unui mare aventurier/calator si de ce?
"Aventurile lui Sherlock Holmes"?
6. Ce carte ai recomanda unui dusman cunoscut si de ce?
"Jocurile foamei" de Suzanne Collins. In primul rand i-as face un mare favor dandu-i sa citeasca o asemenea carte, care este excelenta si sa vada ca nu ii doresc raul, dar in acelasi timp cartea i-ar trimite un mesaj subtil deoarece majoritatea intamplarilor au ca scop cum sa omori pe cineva in diferite moduri si cred ca acest lucrul l-ar cam speria un pic.  :)
 7. Ce carte ai recomanda unei persoane care nu iubeste lectura si de ce?
"Jurnalul unui pusti". Este ceva comic care te relaxeaza si este extrem de usor de citit. Posibil ca acest lucru sa il indemne spre lectura din ce in ce mai profunda.
 8. Ce carte ai recomanda unuia “cu nasul pe sus” si de ce?
Hmm...o carte ar fi indeajuns de buna pentru unul cu "nasul pe sus"? Mai intai ar trebui sa isi revizuiasca comportamentul, apoi i-as recomanda o carte.
9. Ce carte ai recomanda celui care apare primul in lista de bloguri si de ce?
Ceva de aventura sau dragoste, cartile acestea se citesc indiferent de varsta, sex etc.
10. Ce ai recomanda unuia care crede ca le-a vazut pe toate in viata si de ce?
Din moment ce le-a vazut pe toate in viata i-as recomanda o carte SF, pentru a descoperi o lume noua si necunoascuta privita dintr-o alta perspectiva, cu siguranta lucrul acela nu l-a vazut, deoarece nimeni nu vede in sufletul unei alte persoane.

Niciun comentariu: