duminică, 25 martie 2012

Libertatea pentru femei: Vieti paralele de Ellen Meister

Cartea va aparea luni, 26 martie, impreuna cu revista Libertatea pentru femei.


Quinn Braverman duce o viată fericită alături de un sot iubitor, Lewis, si de fiul lor, Isaac. Însă Quinn  ascunde două secrete. Unul este adevăratul motiv pentru care l-a preferat pe Lewis în defavoarea lui Eugene, fostul ei prieten, faimos, nevrotic si nesigur pe sine. Celălalt este că a stiut întotdeauna că pentru ea este posibilă o viată paralelă, în care poate să treacă oricând.
Ani de-a rândul,Quinn a evitat tentatia de a arunca o privire în cealaltă parte, însă când rămâne însărcinată si află că viitorul copil ar putea suferi de o boală gravă, tentatia de a fugi de problemele coplesitoare devine prea puternică. În existenta paralelă, Quinn a rămas alături de Eugene, si, cel mai important, mama ei este încă în viată. Desi nici măcar nu îsi poate imagina să-si părăsească pentru totdeauna sotul si fiul, Quinn continuă să traverseze între cele două vieti, mânată si de dorinta de a afla motivul pentru care mama ei s-a sinucis imediat după căsătoria ei cu Lewis.
Curând însă Quinn este nevoită să hotărască ce îsi doreste, de fapt, cu adevărat – va avea curajul să înfrunte problemele din existenta pe care a cunoscut-o dintotdeauna sau va alege drumul spre necunoscut?
Ellen Meister este autoarea a trei romane elogiate de critici si de cititori, care s-au numărat pe lista de bestselleruri a New York Times.

Niciun comentariu: