joi, 3 mai 2012

Recenzie Iubit virtual de Kate Brian


"Iubit virtual" de Kate Brian, a fost o carte ușoară, amuzantă pe-alocuri și cu multă intrigă. Față de "Clubul V", cealaltă carte a lui Kate Brian pe care am citit-o, aceasta a fost cu siguranță superioară. Totul este cursiv, lucrurile sunt luate pe rând, iar acțiunea nu a fost grăbită deloc.
 De asemenea, am observat că la fel ca și la cealaltă carte Kate Brian scoate în evidență anumite lucruri din viața de zi cu zi. Cum ar fi prietenia și cât este de importantă în viață noastră și până unde ar merge unii prieteni pentru a îți demonstra că sunt alături de tine.
Așa se întâmplă aici, Vivi și Lane, două prietene bune ale lui Izzy va încerca să îi creeze acesteia un iubit virtual care să o facă să treacă mai departe peste Shawn ce nu o merita deloc.
 Ei bine, acest proiect va căpăta amploare când ele își vor da seama că nu mai au cum să iasă din problema creată și când prietena lor devine din ce în ce mai cumunicativa cu "Brandon" persoana care de fapt nu există. Și de aici până a ieși un adevărat tărăboi mai este doar un pas.
 "Iubit virtual" a fost o carte relaxantă. Mi-a plăcut să văd până unde merg lucrurile atunci când trebuie să îți salvezi o prietenă, de asemenea mi s-a părut că de această dată Kate a acordat o mai mare atenție personajelor, conturându-le bine și reușind să ne identificăm ușor cu ele. Dacă la prima carte nu m-am putut atașa de ele, aici mi-a fost foarte ușor, mai bine spus firesc, în special de Vivi care în ciuda caracterului său a păstrat întotdeauna prietenia pe primul loc. Finalul, cred eu, a reușit să împace pe toată lumea, de la haosul general la care se ajunsese, lucrurile s-au pus cap la cap formându-se o atmosferă distinsă.

 Editura: Leda
 Notă: 2/5

2 comentarii:

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Frumoasă recenzia! Nu ştiam dacă să o cumpăr sau nu, acum sper să nu fie prea târziu.

Only Books spunea...

nu am citit decat vreo 20 de pagini si pana acum pare destul de OK. Imi place recenzia:).

Dee.