luni, 28 februarie 2011

Mananca, roaga-te, iubeste de Elizabeth Gilbert


Un fenomen cultural american
Bestseller New York Times
Bestseller al Asociatiei Librarilor Americani
Traduceri în 30 de limbi
10 milioane de exemplare publicate în lume
Film cu Julia Roberts și Javier Bardem

La 30 de ani, Elizabeth Gilbert are tot ce-si poate dori o femeie ambitioasa. Si totusi e asaltata de indoieli, sufera de panica si insatisfactii. Urmeaza divortul, prabusirea in depresie, o relatie catastrofala... Asa ca Liz abandoneaza totul si pleaca in lume de una singura. In Italia, gusta la dolce vita si deliciile ei culinare, punand pe ea "cele mai fericite 12 kilograme din toata viata". In India, afla intr-un ashram, prin asceza (trezire la 4 dimineata, meditatie si frecat de podele), ce este cautarea spirituala. In Indonezia, incearca sa-si reconcilieze trupul cu sufletul, sa descopere echilibrul care se cheama fericire - si isi gaseste marea dragoste. Uneori, fericirea se afla la capatul lumii. Calatoresti ca sa ajungi la tine insati. Ca sa te descoperi.

Devenita rapid besteseller New York Times si besteseller al Asociatiei Librarilor Americani, aceasta carte aparuta in 2006 este perfect rezumata de insusi subtitlul sau: One Woman's Search for Everything through Italy, India and Indonezia (O femeie cauta lucrurile cu adevarat importante in Italia, India si Indonezia). Mananca, roaga-te, iubestesta la baza unui film avand-o ca protagonista pe Julia Roberts (producator Brad Pitt, regizor Ryan Murphy).


Mănâncă, roagă-te, iubeşte

O femeie caută lucrurile cu adevărat importante în Italia, India şi Indonezia


Filmul adaptat acestei carti. 
Va recomand aceasta carte, este aparuta la editura Humanitas,am citit-o si nu am regretat. In curand o recenzie acestei carti
)

Niciun comentariu: