luni, 28 februarie 2011

Recenzie Mai las-o moale cu fantomele de Megan Crewe

Aceasta carte este foarte buna din punctul meu de vedere. Megan Crewe construieste o lume in care prietenia si increderea in sine este foarte importanta. Imbinata cu  paranormalul, autoare se joaca cu actiunea expunand viata unor adolescenti si a incercarilor grele prin care acestia trec.

Este dedicata persoanelor incepand de la 14+. Nu cred ca veti regreta citind-o, deoarece acest roman are tot cei trebuie pentru a fi o carte placuta si pe gustul tuturor, inocenta, iertare, mister, prietenie, suspans, actiune totul amestecandu-se in viata unor grupuri de adolescenti.


Cass personajul principal feminin din carte, are latura ei aceea misterioasa, este o fata retrasa ce se afla in clasa a 11-a avand diferita probleme cu colegii sai, iar Tim genul de tip ce nu trebuie "ratat" vede o persoana complet noua in ea. Surprinzator este faptul ca autoarea nu a pus accentul pe aceea iubire adolescentina cu care ne-am obijnuit in cartile de acest gen, decat pe o simpla prietenie care aduce lucruri frumoase.


Cartea fiind in categoria fantasy cu siguranta va fi pe gustul vostru. O poveste extraordinara ce merita citita. 

Editura: Leda
Nota: 3/5

Niciun comentariu: