miercuri, 23 februarie 2011

PRECOMANDĂ ORAŞUL OASELOR, CARTEA ÎNTÂI DIN SERIA INSTRUMENTE MORTALE DE CASSANDRA CLARE

 

Mult asteptatul link de precomanda a primului volum al seriei INSTRUMENTE MORTALE DE CASSANDRA CLARE a aparut. La fel ca toate celelalte precomenzi 25% reducere veti avea garantat, fara niciun cost in transportul acesteia (curier/posta) care va fi suportat de catre editura LEDA.  
LINK



În SUA, dar şi în Europa, seria şi-a cucerit deja o armată de fani prin povestea captivantă a lui Clary Fray, o fată de cincisprezece ani, care are darul Vederii… un dar pe care ceilalţi oameni nu-l au. Ea vede vampiri, vârcolaci, zâne, demoni şi alte creaturi care populează Lumea din Umbră.
În Cartea întâi, Oraşul Oaselor, mama lui Clary, Jocelyn, dispare şi ea însăşi e atacată de un demon – un ravener înspăimântător. Astfel, tânăra ajunge să-i cunoască pe vânătorii de umbre, războinici a căror misiune este să-i apere pe oameni de demoni şi să-i controleze pe vampiri şi vârcolaci.
De asemenea, Clary îl întâlneşte pe Jace, un tânăr fermecător, şi, împreună cu el, încearcă să dezlege nenumăratele taine ale Lumii din Umbră. Cine a răpit-o pe Jocelyn? Unde se află Pocalul Mortal şi ce puteri are acesta? Cine l-a transformat pe Simon, cel mai bun prieten al lui Clary, în şobolan şi cum poate fi desfăcută vraja? Cum a reuşit Clary să dobândească dintr-odată Vederea? De ce sunt demonii interesaţi de o mundană oarecare?
Nu în ultimul rând, Clary încearcă să-şi înţeleagă propriile sentimente – în ce relaţie se află ea de fapt cu Jace şi Simon?

Niciun comentariu: