miercuri, 1 februarie 2012

BLOODY VALENTINE. Trei poveşti de iubire de Melissa de la Cruz


BLOODY VALENTINE. Trei poveşti de iubire de Melissa de la Cruz, un volum-satelit al seriei Sânge Albastru
NEW YORK TIMES BESTSELLER
Pentru fanii Melissei de la Cruz şi ai seriei Sânge Albastru (din care Editura Leda a publicat deja primele trei volume: Sânge Albastru, Bal mascat şi Revelaţii), iată trei povestiri tulburătoare, în care personaje îndrăgite, vampiri sau nu,  trăiesc momente romantice, îşi împărtăşesc iubirea sau află ce înseamnă suferinţa din dragoste. Oare va putea o tânără vrăjitoare să vindece inima frântă a lui Oliver? Cum a ajuns Allegra să se îndrăgostească de o fiinţă umană? Oare Schuyler şi Jack, după atâtea momente de cumpănă, vor fi în cele din urmă uniţi?
Chiar dacă cei cu Sânge Albastru au puteri care merg dincolo de înţelegerea umană, atunci când vine vorba de dragoste, nimeni, nici chiar aceşti vampiri nemuritori, nu deţin un control deplin.
Romantism, senzualitate, iubiri interzise, pasiuni care înving timpul – toate acestea se împletesc într-un volum deosebit care va apărea în cel mai potrivit moment al anului – Ziua Îndrăgostiţilor!
Pregătiţi-vă să fiţi iremediabil cuceriţi!
Nu rata ediţia de chioşc specială – cadou de Ziua Îndrăgostiţilor! Din 14 februarie 2012 numai împreună cu revista BRAVO
Preţ excepţional: 10,99 lei!

Niciun comentariu: