marți, 7 februarie 2012

Revista Joy: Greselile Mirandei de Jill Mansell


GREŞELILE MIRANDEI de Jill Mansell din 25 martie cu revista JOY numărul de aprilie
Miranda, tânără ucenică în salonul faimosului Fenn Lomax, hair-stylistul starurilor, este încântată când îl cunoaşte pe Greg.
Greg e atrăgător, inteligent şi amuzant, exact ceea ce-i trebuie unei fete ca să-şi condimenteze viaţa. Doamne, e perfecţiunea întruchipată!
La rândul lui, Greg e înnebunit după Miranda. E tânără, drăguţă şi nu vorbeşte niciodată despre copii. Bineînţeles că nu i-a mărturisit chiar totul despre el – chiar şi cea mai dulce fată s-ar putea purta ciudat cu un bărbat care tocmai şi-a părăsit soţia însărcinată. Dar ea nu are cum să descopere asta… sau are?
Iar când inima îi este frântă, Miranda plănuieşte, cu ajutorul prietenilor, cea mai dulce şi mai publică răzbunare posibilă. Dar oare va învăţa ea ceva din greşeala ei?
Din fericire pentru Miranda, bărbaţii sunt precum autobuzele – nu apar mult timp, iar apoi se ivesc trei deodată. Ea trebuie doar să facă alegerea potrivită… dar chiar şi cea mai mare greşeală te poate duce în final la iubirea adevărată.
Firele istoriei – căci sunt multe – se întretaie pe neaşteptate şi apoi o pornesc în zigzag, făcând povestea atât de captivantă! Iar toate personajele care se întâlnesc în această încâlceală de relaţii interumane – de la Bev, colega zăpăcită şi obsedată de căsătorie a Mirandei, la vagabondul fără adăpost, care se dovedeşte a nu fi deloc ceea ce pare, de la uluitoarea Florence cea plină de vervă până la Greg cel atât de uşor de urât – fiecare îşi găseşte locul în inima cititorului în această poveste alertă, năvalnică şi teribil de amuzantă, cu un umor spumos, care, ca toate poveştile frumoase, nu se poate termina decât cu …. happy-end !!!
Cartea are 512 pagini, formatul 10,5 x 17,5 cm, este broşată, iar pretul, revistă+carte, 11,99 lei.

Niciun comentariu: