sâmbătă, 18 februarie 2012

Revista UNICA: ABSOLUT STRĂLUCITOARE! de Cinzia Felicetti


De la rochia neagră la cămaşa albă, cele 10 elemente obligatorii din garderoba unei femei
„Stilul e asemenea diamantelor: etern. Doar că el costă mult mai puţin.” – ne declară Cinzia  Felicetti, şi cum am purtea sa nu-i dam dreptate?
Cine ar putea-o uita pe Audrey Hepburn în Breakfast at Tiffany’s , îmbrăcată în minunata petite robe noire,  sau pe fermecătoarea Grace Kelly în deux-pièces-ul roz din High Society, ca să nu mai pomenim de inconfundabila combinaţie de  jeanşi şi cămaşă albă afişată nonşalant de Jackie Kennedy? Toată lumea vrea să ştie cum să se îmbrace şic şi să lase o impresie de neşters, dar şi stilul este o artă care, în fond, se poate învaţă! Cum ne mărturiseşte de altfel şi autoarea:: “am învăţat că a te îmbrăca bine e la fel cu a te săruta: foarte plăcut, dar e nevoie de puţin exerciţiu, înainte de a obţine rezultate deosebite.. Însă, odată ce ai învăţat cum se face, nu mai uiţi niciodată.”
Această carte este o călătorie în istoria fascinantă şi fără vârstă a elementelor-cult ale garderobei feminine: de la rochia neagră la tricou, trecând prin veşnic popularii blugi, dar şi cămaşa albă, puloverul din caşmir şi colierul de perle. Să nu uităm nici clasicul trenci, geanta cu statut de simbol, tocul cui, şic si sexy, precum şi obiectul la care nu am putea renunţa niciodată,le rouge à levres. Trăsătura comună a acestor zece magnifice elemente? Sunt perene. Şi devin tot mai valoroase odată cu trecerea timpului, ignorând, pline de superioritate, diversele tendinţe în modă.
Format: 10,5 x 17,5 cm, 288 pagini
Preț carte + revistă: 14,99 lei (ediţie de buzunar cu revista UNICA, numărul de martie 2012)
Apariţie: 20-25 februarie 2012

Niciun comentariu: